Det gode løbehjul... PÅ TILBUD

NU 6 kg lettere …

tab_1
Ja, hvor der handles der spildes der jo – eller skal jeg i stedet sige ”der svindes” …
Et smut på badevægten røber i hvert fald, at jeg nu er oppe på en vægt tab på -6 KG -Weeeeeee!!!
Kan man egentlig sige at man er ”oppe” på et tab? Hmmm…?!?

Nå, men nok er armene højt hævet grundet vægttabet, som jo faktisk også er ret stolt over – TAK Mascha Vang, men jeg skal da love for, at de også hurtig kom ned igen! Jeg besøgte H&M i lørdags for at købe en ny BH, og der skulle man altså lede længe efter højt hævede arme, det var i hvert fald ikke mine man kunne se. AVS, jovist er mavsen, numsen og kinderne blevet mindre – MEN det er brysterne så altså også! ET HELT NUMMER !!
Hvorfor er det ofte der man først taber sig – men IKKE der man først tager på igen…?

 

De tabte KG – for min eller andres skyld?

De første 4,1 KG tabte jeg ved at følge bogen ”Kom i gang med Mascha Vang” Det forløb kan i læse meget mere om >> HER <<
De sidste KG er røget ved, at jeg det meste af tiden, spiser og lever efter principperne fra selv samme bog…

Uanset hvordan man vender og drejer det – så er en ”slankekur” aldrig sjov! Hvis med mindre man er typen der ELSKER grøntsager og motion og ikke tænker på chokolade konstant… så er en kur sikkert ret enkel – MEN så ville det jo heller aldrig være nødvendigt at slanke sig! Jeg derimod er typen der (næsten) vil DØ for chokolade og jeg er (desværre) ikke forelsket i motion! DERFOR ender jeg desværre tit der, hvor jeg (selv synes) jeg trænger til en kur. Og nej det har ikke noget at gøre med hvad andre tænker om mig, eller hvad idealbilleder i samfundet (MÅSKE)  forskriver… (jeg er i øvrigt stadig både motorveje og oceaner derfra) …Nej, det handler om, at føle sig tilpas i sin egen krop OG have energi og overskud – og ja sundhed!

Fakta er, at jeg får langt mere energi, overskud og bliver i meget bedre humør, når størstedelen af min kost er sund og når jeg får motion. Det giver altså mig meget mere energi og overskud, og så gør det jo heller ikke noget, at jeg ikke lige frem bliver i dårligt humør ved tanken om gensynet med mit badetøj… – what´s not to like😊
Hvordan vi føler os bedst tilpas i og med vores kroppe er jo meget forskelligt, bare vi er glade og helbredet er godt, så er alt jo i sin skønneste orden!
Jeg er bestemt ikke ”model tynd” – LAANGT FRA faktisk, og det har jeg nu heller ikke nogle intentioner om at prøve på at blive. Jeg er bare glad for, at jeg satte mig et mål – OG NÅEDE DET!

outfit_3

Jeg har sagt det før, og siger det altså lige igen!! Det er IKKE sjovt at være på kur, men den bog her gør det altså noget nemmere end de fleste måder jeg ellers har prøvet. Det handler om kostsammensætning, kostændring og motion. maden er nem og det samme er træningsøvelserne, som alle kan være med på!
 
I kan læse meget mere om min ”VEJ” til vægttabet HER, HER og HER

 

GOD WEEKEND ALLE SAMMEN
– nyd den, også med noget usundt, det er jo ok indimellem 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gode løbehjul... PÅ TILBUD