Gæsteblogger med “Tropisk skyr is”

GÆSTEBLOGGER – med lækre salater


image
Da jeg stadig er ret begrænset i mit skriveri, har jeg fået endnu en inspirerende kvinde til at gæste bloggen – denne gang med en opskrift på en lækker salat…
Jeg har “fundet” hende på Instagram og har længe fulgt hendes skønne univers.
Nu er hun så her på bloggen – ta’ godt imod hende!!

 

image

Hej med jer…
Mit navn er Anette Frisk – jeg er 36 år og bor på Sydsjælland med min mand og vores søn på 6 år. Vi er en travl familie med lange arbejdsdage og masser af fritidsaktiviteter men jeg prioriterer altid at få lavet en god og sund aftensmad.

For et par år siden prøvede jeg i en periode at leve efter Paleo principperne – og det blev vi rigtig glad for. Jeg har derfor holdt fast i, at vores aftensmad stortest altid består at kød med salat og det stiller store krav til
afveksling i salaterne – så det er lækkert at leve sundt og man ikke kører død i samme kedelige salat dag efter dag.

Når jeg handler ind kigger jeg gerne på årstidens grøntsager, de er som regel billigere og udfra det sammensætter jeg salaten i butikkerne – så farverne i salaten er gode sammen. Da jeg ikke spiser dressing, søger jeg altid for at have frugt i salaten, da det ofte bidrager med væske som hindre salaten i at blive tør.

En af mine favorit salater er denne salat bestående af:

image
Hjertesalat, grønne druer, edamame bønner, avokado, granatæbler, feta og pinjekerner

Den er helt perfekt til sommerens grillkød 👌🏽

Savner du inspiration til flere skønne og sunde salater eller måltider er du altid velkommen på min IG: Frksvenssonfrisk

 

1 kommentar

  • Chanette

    Salaten ser virkelig lækker ud, men jeg synes ikke at kan finde selve opskriften. Eks.vis en tilsat marinade eller lignende,

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger med “Tropisk skyr is”