G I V E A W A Y - Vind en lækker bæltetaske

Friske blomster i MANGE uger

fullsizerender
Friske blomster – som forbliver friske…

Jeg elsker at pynte mit hjem med friske buketter, men jeg bliver helt ærligt tit lidt nærig når jeg skal købe blomster – jeg synes altså det er lidt dyre, og så holder de ofte ikke ret lang tid. Jeg ved godt det ikke er mange penge vi taler om, for samme beløb vil jeg med sikkerhed bruge på chokolade – endda uden at blinke 🙂 Prioriteringer i ved…

Min kære mormor, er typen der kan få alle slags buketter til at holde i ufattelig lang tid, ja, nærmest helt urealistisk… Hun passer og plejer dem så også som en anden baby… Hun siger altid, til mig, at jeg bare liiige skifte vand hver dag, skære den i bunden og så sætte dem ud et køligt sted HVER aften og sæt dem frem igen om dagen – ØH NEJ, det kommer så ikke til at ske hjemme hos mig! Jeg er simpelthen slet ikke i sådan et blomster-gear, det er sikkert derfor blomster, normal set, ikke holder ret lang tid hjemme hos mig…

MEN MEN MEN piger (og drenge)– der er en løsning… – der er simpelthen opfundet de skønneste buketter, præcis til os som ikke gider alt det bøvl, og som bare gerne vil have smukke blomster i huset – I LANG TID!!
I har sikkert stødt på dem rundt omkring på de ”sociale medier” og det er der altså en god grund til… Det er naturligvis de skønne buketter fra Queen jeg taler om.

Det er afskårne kalanchoe. HOLD NU FAST – de har en holdbarhedsgaranti på mindst 3 uger, og holder ofte meget længere end det. Mine stod så flot i stuen i næsten 5 uger!!! Og det var HELT UDEN at gøre noget som helst ved dem, de fik mit kærlige blik hver dag, men det var altså også det !!

Jeg gav blot stilkene et skråsnit inden de kom i vasen – selv vandet i vasen forblev klart og lugtfrit i alle ugerne og skulle ikke skiftes.

Det er bestem alle pengene værd at bestille sådan en buket, NEMT, ENKELT og HOLDER længe!
Man får ”valuta for pengene” – som man siger i Jylland 🙂

LEVERING TIL DØREN

Ja nu siger jeg ”bestille” og det mener jeg faktisk… jeg sad på min flade bagdel og bestilte blomsterne på nettet og wup wup – så kom postmand Per med en kasse hvori mine blomster så fint var i – hvis det ikke er nemt, så ved jeg næsten ikke…

Jeg kan bestemt varmt anbefale at købe en af de skønne buketter, som fås i mange farvesammensætninger og størrelser.
Min buket var en ”Luksus buket. Rosa/Hvid”

>> SE FLERE HER <<

img_9741


Lavet i samarbejde med Queen – men det bliver blomsterne ikke mindre pæne af 🙂

1 kommentar

  • When I initialⅼy commenteԀ I clicҝed the
    “Notify me when new comments are added” checkbox ɑnd now each time a comment is added I get
    four emails with the same comment. Is there any
    way you can remove people from that service? Many thanks!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

G I V E A W A Y - Vind en lækker bæltetaske