AVV MIN ARM... Ingen har sagt det skal være nemt! - Morgentræning og minipizza

Daniel Welling TILBUD – Morsdags RABAT – og stilhed fra mig…

img_8279
I LOVE MUM – og rabatter 🙂

Måske undrer du dig (måske ikke) – altså over, at der nu er gået hele 9 dagen uden et ord fra mig. Jeg er sjældent stille, det vil folk omkring mig helt sikkert kunne bekræfte! Det er heller ikke for sjov, at min far det meste af mit liv, har tildelt mig øgenavnet ”Lotte Heise”…

Når jeg ikke har skrevet så meget, så skyldes det helt ærligt et ”dumt” ½ år, så der p.t. er mangle på overskud om aftenen. Det overskud der er tilbage efter kl. 21 prøver jeg at formøble til at lave madpakker og træne lidt – jeg er jo i gang med Mascha Vang´s bog igen, hvilket næsten går planmæssigt. I får en 14 dages opdatering på mandag!
Vedr. det ”dumme” ½ år, så må jeg vende tilbage til det en anden gang – måske… I ved, Hver ting til sin tid, ik?

 

MEN NU TIL SAGEN

Det jeg egentlig vil vise jer er, at Ditur.dk har nogle gode rabatter på mange af de fine Daniel Wellington ure, bl.a. også dem med Mesh lænkerem – uhh de er flotte!!! Sådan et kunne jeg altså godt bruge i min DW samling… >> SE DEM HER <<
-Måske var det en ide til Morsdag?
dw
RABAT PÅ PARFUME

I forbindelse med Morsdag har Billigparfume.dk lavet en rabatkode på 10% ved køb af kvinde parfumer.
Rabatkoden er: ILOVEMUM >>SE DEM HER <<
(Koden er gyldig fra i dag og frem til 12/5-16. Gælder ved køb fra kr 399 op til kr 999 – Rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatkoder, Dior, Chanel eller gratis fragt)

Dagen for mor…
Morsdag ligger som bekendt søndag d. 14/5 – og jeg har lagt hovedet i blød for hvad min kære mor skal have.
Jeg er egentlig ikke vokset op med, at vi gav gaver til Morsdag, men i stedet hyggede vi lidt ekstra… Det blev der ændret i mit voksenliv –  for mig i hvert fald. Min mor siger ellers hvert år, at vi (min bror og jeg) ikke skal gøre noget vildt ud af det.

Jeg håber at i har en mor som i også synes er helt fantastisk, og som fortjener ekstra forkæles på Morsdag. Sådan en mor har jeg! Hun er der, præcis når jeg har brug for det, hun kender mig helt til det inderste og kan skræmmende nok læse mig og har, irriterende nok, ofte ret i hvad hun siger – det har en mor jo altid (MATTI – husk lige det 🙂 ) – nu når jeg lige nævner Matti, så må jeg ej forglemme at hun så sandelig også er en SKØN mormor – TAK FOR DIG!!

Om man giver gaver, brev, blomster, chokolade – eller hygge på Morsdag er jo vidt forskelligt, jeg ved bare, at min mor så sandelig fortjener, at vi gør noget – så det gør vi 🙂

IMG_5643-e1428259261506

GOD WEEKEND TIL JER ALLE!!!!
NYD SOLEN – ”de kloge” siger jo det bliver fantastisk vejr i weekenden… – Endelig……!!!

 

TIDLIGERE INDLÆG:
OPSKRIFTER:
Trøfler og træstammer // Saltede mandler // Brød uden mel

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AVV MIN ARM... Ingen har sagt det skal være nemt! - Morgentræning og minipizza