Når de dårlige undskyldninger giver lussinger af dårlig samvittighed

AVV MIN ARM… Ingen har sagt det skal være nemt! – Morgentræning og minipizza

kom_igang_med_mascha_vang_bylouisevorre_1

KOM I GANG MED MASCHA VANG – DAG 3
Nemt er det at køre en plade Marabou chokolade indenbords – i hvert fald for mig! Nemt er det også at brokke sig over at man ikke føler sig tilpas i sit tøj. Hvad der til gengæld IKKE er så nemt er at smide de ekstra kilo og komme i form – igen! HOLD NU OP min krop er total mørbanket her på 3. dag – man skulle tro min krop for længst var gået på pension… det er jo helt pinligt at være i såå dårlig form i min alder.

HVORDAN GÅR DET SÅ?
Det går super godt! Præcis som jeg havde forestillet mig og præcis som jeg husker det fra sidst! (HER)
Jeg er ret vild med denne “kur” – som jeg egentlig hellere vil kalde for omlægning af kost og dårlige vaner. På intet tidspunkt sulter man eller spiser mærkelig og ikke appetitlig mad. Jeg er VILD med ALT maden – også bøf til morgenmad, den er jeg helt klar på – Dog er jeg nok mest til Smoothies, protein pandekager og omelet på det tidspunkt af døgnet:-)

Maden tager heller ingen tid at lave og er ikke raketvidenskab, så man behøver ikke være “MasterChef” for at være med – HELT PERFEKT til min tålmodighed og manglende interesse for madlavning. Jeg er vild med, at stort set alt mad kan handles i et almindeligt supermarked, så man ikke skal bruge uoverskuelig meget tid i diverse specialbutikker og blive mindet om, at man er på kur.

TRÆN OG TAB
Jeg vidste på forhånd, at træning kunne blive en lille udfordring – nok mest tidsmæssigt, men også fordi jeg ikke kan løbe. Som erstatning for løb så cykler jeg eller suser derudaf på en crosstrainer.
Det kræver ikke et fitness center at træne, så alle kan altså være med – det handler mest om planlægning og om “at tage sig sammen”

AV MIN ARM…

Mine arme er så ømme, så jeg ikke vidste, om jeg skulle grine eller græde da jeg tog vægten i hånden i morges… Smerten var det hele værd, for jeg siger jer, det var den mest glade og overskudsagtige følelse jeg havde i kroppen bagefter! Overskudsfølelsen blev nok heller ikke mindre af, at jeg før træningen havde smidt 2 stk. hjemmelavede minipizzaer i ovnen… NØJ de duftede godt, men var naturligvis IKKE TIL MIG, nej det var til sønnens madpakke! -Vi taler altså om kl. 06:30 OM MORGENEN 🙂
(NEM OPSKRIFT HER)
Mine bukser strammer allerede lidt mindre og jeg er helt høj af glæde, forventning og tilfredshed! Jeg er klar og tændt på den kommende tid.

AT SNYDE
Sidst jeg var på denne “kur” havde jeg overhovedet ikke svært ved at lade være med at snyde – for det er jo KUN mig selv jeg snyder. Jeg var endda til flere fødselsdage og festligheder hvor jeg medbragte eget mad. Det er ikke svært for mig at undvære det de andre får – jeg ved jo med sikkerhed, at jeg ikke er blevet snydt – så var der jo ingen grund til kur, vel 🙂 OKAY, OKAY,  jeg drømmer ALTID om chokolade – og jeg vil selvfølgelig hellere indtage en gourmet middag end en proteinshake!
DET der er svært for mig er andres holdning og mening! Jeg ved godt, at der er risiko for, at træde nogen over tæerne når man dukker op med eget mad til fest. Jeg ved godt at man måske ikke altid kan “tillade” sig det. Det er HER det er svært for mig – jeg er nemlig en “høfligheds-spiser” … jeg vil så nødig skuffe folk eller gøre nogen sure!

De kommende dage står jeg overfor 3 af disse udfordringer, og jeg ved ikke på stående fod hvordan jeg har tænkt mig at takle dem – MEN uanset om man kommer til at snyde en enkelt gang eller to, så er det vigtigste jo, at man IKKE giver op, men kæmper videre som om intet var sket.
Søndag, når jeg indtager Viborg Stadion sammen med sønnen – og vi skal se Viborg FF – AaB så er der bestemt heller ingen stadionpølse til mor her – Jeg snupper en varm kaffe i stedet 🙂

GOD TRÆNING TIL JER!

kom_igang_med_mascha_vang_bylouisevorre_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når de dårlige undskyldninger giver lussinger af dårlig samvittighed