Rabatkode, beautysale og en smuk 40 årige

Valentinsdag og børnetanker

fullsizerender
Så er den her igen, dagen som mange elsker og mindst lige så mange elsker at hade.
Hvorfor dette had opstår forstår jeg egentlig ikke – det er jo pudsigt, når valentinsdag jo handler om kærlighed ♥

Mens Valentinsdag er en forholdsvis ny tradition i Danmark, og får skyld det for blot at være tilegent USA, så er det altså lidt sjovt, at tænke på, at i Finland har dagen været fejret siden 1989 og er den næst vigtigste sæson for afsendelse af postkort…

Jeg er verdens største ”hygge-Frans”, så det kan ikke undre mange, at jeg selvfølgelig også har taget denne dag til mig – og det sammen gælder min søn!
Han kom så glad og stolt hjem fra skole den anden dag. De havde talt om traditioner i timen, og var kommet ind på Valentinsdag. ”Mor, jeg rakte hånden op og fortalte at det holder vi hjemme hos os – at vi giver hinanden gaver og kærlighed” …..
Nåååååårh store og smukke ord fra en lille mand, mor her blev blød som smør! Han husker tydelig sidste år, hvor vi alle gav hinanden en lille gave og et gruppekram 🙂 I år har han en sove aftale hos en klassekammerat, og han GLÆDER sig, men det gav alligevel lige anledning til en kort bekymring over ikke at være hjemme på Valentinsdag.
Jeg talte lidt med ham om, at det jo handler om, at elske hinanden og være gode ved hinanden hver dag – så var alt godt igen.

Det jeg egentlig bare vil med dette indlæg er at sige, at jeg håber i nyder og elsker hinanden uanset om det er Valentinsdag eller ej. Hvis nogen af jer så ønsker at gøre lige ekstra i dag, så GO FOR IT, i love it!

HA´ den skønneste dag alle sammen!

LÆS TIDLIGERE indlæg om Valentinsdag HER og HER

 

♥ FOREVER LOVE ♥
#MyBoy
hummel_matti_2

fullsizerender1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode, beautysale og en smuk 40 årige