My beauty face - eller jagten på samme...

Lidt om “den falske pandekagedag” og torsdagsdessert.

fullsizerender
En morgenhilsen fra Facebook

Som billedet tydelig viser, blev jeg her på en tidlig torsdag morgen med sne, mindet om at jeg for præcis et år siden, havde postet et indlæg om at det er PANDEKAGEDAG!!

Min første tanke var MUMS, og jeg delte straks, og tydeligvis uden at tænke, det gamle indlæg på min egen samt bloggens facebook – i andre skulle jo også have glæde af den perfekte undskyldning for at være pænt usund i dag 🙂
Det skal lige siges, at mit vækkeur ringede kl. 05.40, og på det tidspunkt var jeg ærligt talt hverken frisk eller morgenpæn – og min hjerne sov tilsyneladende stadig… Først her efter et forfriskende bad og en lækker morgensmoothie, begyndte det at vågne op på øverste etage….

PANDEKAGEDAG, tænkte jeg – hmmm…. Hvorfor havde jeg ikke tænkt på det, hvordan kunne det egentlig gå forbi min næse, det sker altså sjældent for sådanne ting – jeg er jo en ”RÅ-HYGGER” og en hver anledning til at arrangere og hygge går sjældent min næse forbi. SÅ slog det mig jo, at PANDEKAGEDAGEN JO IKKE er en fast dato – det havde jeg jo selv skrevet om i indlægget året før – TYPISK MIG at klokke i det på den måde! Jeg havde selvfølgelig nået at informere drengen om, at vi da selvfølgelig måtte have rigtige pandekager til dessert i aften – og her menes der de usunde med, syltetøj, sukker og sirup 🙂
fullsizerender1
En aftale er en aftale, det prøver jeg jo også at lære min kære søn, og da børn spejler sig i de voksne, må jeg jo hellere holde ord!
-Vi skal derfor have usunde pandekager til dessert i aften 🙂

NOTE TIL MIG SELV:
Pandekagedagen ligger (som jeg burde vide) Tirsdag efter fastelavn!!!
LÆS mere om pandekagedagen HER

 

Få min Verner Panton lampe i findeløn – se hvordan >>HER<<

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My beauty face - eller jagten på samme...