OM SHELLAC: Ingen ridser i lakken og en afstumpet tissemyre...

Lidt om ferieønsker, rejseudlængsel og ”payback sport”

 

FullSizeRender(4)

FullSizeRender(3)

Jeg er egentlig ret vild med de ”mørke” måneder, nok mest efterår, da jeg elsker skift i årstiden. Elsker når der igen kan hygges med stearinlys lige fra morgenen af… Det er da også ekstra hyggeligt, når man kan hoppe i e store striktrøjer og varme sokker om aftenen….
Sådan har jeg det normalt, MEN lige nu har jeg fået nok! Nok af mørke, nok at kulde, nok af det grå og triste… Jeg vil rejse til de varme lande – ned til varme, pool, strand og kold rosévin, som jeg vil nyde på min balkon med udsigt til havet! Hvis nogen lige tilbød sådan en tur, så skulle det med sikkerhed ikke tage mig lang tid at pakke kufferten… Hvis man altså lige ser bort fra, at hverken jeg, sønnen eller kæresten slet ikke har ferie nu…
Selvom man ikke lige står overfor at klikke en ferie i indkøbskurven, så kan man jo godt kigge lidt – og det gør jeg sandelig også. Selvpineri vil nogen måske mene, og det er nok egentlig også ganske rigtigt – jeg føler mig lidt som en lille pige, uden lommepenge, foran en stor slikbutik…

Hvis jeg lige umiddelbart skulle vælge en forholdsvis realistisk ferie, så kunne det være ret fedt, at det kunne kombineres med noget fodbold og golf udover sol, pool og strand naturligvis. Nu er det ikke mig der hverken spiller fodbold eller golf, nej det er sønnen min – vi satser ligesom på de sportsgrene, hvor der er størst ”payback” 🙂 Når nu han, ifølge ham selv, bliver professionel fodboldspiller eller golfspiller, så vil han betale for at vi (hans far og jeg) kan komme og se ham spille…. Øhhh ja, lille skat! Du skal nok også forberede dig på en pæn efterregning for ”Manager arbejde” til mor her 🙂 Indtil da, må jeg sørge for, at man ikke går ned på udstyr, så en golf, fodbold og badeferie kunne da være skøn! På den måde vil jeg med sikkerhed også kunne lokke min kære og pænt ”golf-gale” lillebror med (og påhæng)

Jeg må indstille mig på, at sol, varme og strandferie ikke ligger lige om hjørnet, og at mit fokus må blive på det varme tøj, når jeg leder efter Golfudstyr og golftøj til alle sæsoner. Det var egentlig også en vind og vandtæt jakketing jeg gik efter til den lille gut – som passer skønt til det danske vejr 🙁
Jeg kan alligevel ikke stoppe selvpineriet – så jeg snupper lige et kig på tidligere sommer og feriebilleder…

 

IMG_3977

 

 

IMG_5422

 

image

 

image

FullSizeRender (1)

 

 

IMG_9536

FullSizeRender(1)

 

image

 

Lavet i samarbejde med backtee.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM SHELLAC: Ingen ridser i lakken og en afstumpet tissemyre...