Udsalgs-tips… Både til mor og barn

Lidt om dårlig samvittighed, gamle venskaber, udklædning – og en smule ynk!

 

 

fullsizerender1

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget
– ja, sådan lyder ordsproget jo, men jeg må altså indrømme, at det nogle gange kan være svært at se logikken i det – i hvert fald de dage, hvor man står midt i ”skidtet”

Afslutningen af 2016 og starten af 2017 har ikke just været ”happy-face” hos mig, noget personligt ”rod” (som jeg ikke ønsker at uddybe nærmere) gør det en smule svært at se, at der altid er en mening med alt. Dog har jeg heldigvis gennem livet erfaret mig, at der ALTID er lys for enden til dem der ikke giver op, dem der kæmper og ser de lyse muligheder!! Præcis den ”fighter-vogn” har jeg placeret mig i for flere år siden, og jeg kan love jer for, at inden får min plads!! That seat is taken – by ME!

Af gode grunde (eller nej, de er jo egentlig ikke så gode) har jeg heller ikke fået holdt den tøse-fødselsdag, som jeg ellers havde bestemt mig for. Jeg har de bedste tøser omkring mig, og flere af dem har jeg faktisk kendt i over 30 år – en sågar siden jeg blev født. Det er sådanne venskaber, som man ved er der når man har brug for det – hvilket giver en enorm trykhed, i hvert fald for mig. Sidset år fik jeg heller ikke holdt fødselsdag, da december, også der, vise sig fra sin mørke side – december 2017 MÅ altså blive MIN december!

I kan nok høre skyldfølesen overfor tøserne vokser lidt, for det er altså ikke sket før, at jeg har misset af fejre mig selv 🙂
Derfor har jeg nu lagt tanker lidt i blød for en tøse-fødselsdag… Jeg kan bare ikke helt finde ud af om jeg er til cocktail party, rolig tapas/vin hygge eller udklædningsparty…

I går var jeg inde på en hjemmeside med mange forskellige slags karnevalskostumer – det er jo oplagt at lave lidt fastelavns tema, nu når den tid på året nærmer sig. Jeg kan lige se mig selv i et “Sandy kostume” – ja, altså hvis man kunne Photoshoppe mig ca. 10 kg mindre in the real world – måske passer ”Bananer i pyjamas” kostumet i virkeligheden bedre til mig.

80389-bad-sandy-adulta-talla-l146722395633131

IMG_1383
Eller måske TV IGEN 🙂 
(Det er mig til venstre – og min skønne kusine til højre på billedet) det var dengang hvor TV2 var nyt og banebrydende 🙂 

Vi holder fastelavn hvert år hos svigerforældrene, så jeg skal jo alligevel have anskaffet mig noget kostume, så jeg kunne jo slå 2 fluer med et smæk her 🙂
Åhh jeg ved det ikke… – Hvad siger i, nogle forslag til en flok halvgamle tøser i midten af 30´erne? Gode ideer modtages gerne!

Se tidligere indlæg med fastelavn HER og HER


FØLG MED PÅ

Instagram: HER / Facebook: HER

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med gag.dk

Sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs-tips… Både til mor og barn