Tulipan-tips og lidt om friske blomster - i en helt anden verden....

Det sorte køkken, betongulv og usynlige vindueskiggere…

6

7

3
Da vi tilbage i 2008 købte og selv renoverede vores hus, var jeg total ”nybygger” og vidste ikke meget om spartelmasse, filt og girafslibere… Det ændret sig i den grad – jeg lyttede og lærte!
Et af de steder, hvor jeg dog ikke lyttede så meget til gode råd fra ”de erfarende mennesker” var i forbindelse med valg af køkken. Jeg havde sat mig for, at køkkenet skulle være sort og gulvet være lakeret beton – og sådan blev det! Man skal jo vælge sine kampe, og denne kamp satsede jeg 100% på – og jeg var så heldig, at kæresten også (endte med) at være all in på ideen 🙂

Der hvor jeg til gengæld burde have lyttet til ”de voksne” var i forhold til antal af stikkontakter ved køkkenbordet… ”Dem kan man aldrig få for mange af”, sagde svigerfar, men jeg var bestemt ikke enig. Mange stikkontakter så ikke lige frem pænt ud, synes jeg, så dem fik vi (desværre) ikke mange af… – hvilket nu er til daglig irritation for mig selv!  Så husk det venner “stikkontakter kan man ikke få for mange af” 🙂

Det er snart 9 år siden, at vi påbegyndte renoveringen, og der er stadig ting vi aldrig har fået lavet – er det ikke altid sådan med disse ”gør-det-selv” projekter.
Vi har bl.a. stadig ingen gardiner i halvdelen af huset – heller ikke køkkenet.
Køkkenet er måske ikke det vigtigste sted at have gardiner, men alligevel et sted, hvor hygge og privatliv egentlig spiller en vigtig rolle. Jeg er jo pludselige blevet et ”morgenmenneske”, som står møg tidelig op for at lave smoothies, madpakker og pandekager (se tidligere indlæg her)
Når jeg så står der, pænt tidlig på dagen, og kigger ud i mørket, må jeg indrømme, at jeg er en smule paranoid. Jeg er sikker på, at der står nogen og kigger ind på mig. Som om nogen ville gide, at stå ude i kulden og savle over det på den anden side – ja altså savle over morgenmaden… Som om nogen ville stå op før en vis herre får sko på, for at udsætte sig selv for mit morgen fjæs… Nej, jeg kan godt selv høre, at der ikke er logik i tingene, men det ændrer ikke det faktum, at jeg ønsker mig nogle gardiner – det er vel ikke for meget forlangt efter 9 år, vel?!?

Måske har jeg selv været bremseklodsen i den sammenhæng, jeg kunne jo bare selv have købt nogen… Jeg har nok ikke helt vidst hvad jeg gerne ville have – men det ved jeg nu! Jeg er blevet helt plattet med de der gardiner, som både kan rulles nede fra og op og oppe fra og ned – f.eks. som disse – klik her… På den måde kan man nøjes med at lukke delvis af, for de usynlige vindueskiggere og skabe hygge på samme tid. For hvis der er noget vi er gode til hjemme hos os, så er det at morgenhygge – og dertil skal der altså også gardiner!

Jeg vinker lige til dem derude – altså dem der ikke er der 🙂

4
Sådan så køkkenet ud FØR…

gammel_kokken

 

Indlægget er lavet i samarbejde med gardinstudiet.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tulipan-tips og lidt om friske blomster - i en helt anden verden....