Opskrift: Æblegrød med vanilje

Pakkekalender – min tradition

IMG_0402.JPG
Så er de 24 pakker i hus – de skal bare liiige pakkes ind!

For et par år siden fik jeg startet noget, som hurtig skulle vise sig at blive en tradition – nemlig pakkekalender!
Altså det er ikke drengen der forventer den kommer hvert år, nej, det er mor her som bestemt VIL have den hvert år. Drengen bliver selvfølgelig max glad, for han er mindst lige så stor en hyggegris som mig.
Det er jo i virkeligheden ikke indholdet at denne pakkekalender, som egentlig er det vigtigste – nej, det er helt sikkert, den magiske hyggestemning det giver, at der hænger 24 gaver og bare venter på én hver morgen.

De sidste par år, har jeg købt en ”færdig” pakkekalender (SE HER), fordi jeg ikke helt havde tid eller opfindsomhed til at finde de 24 små gaver.
I år har jeg altså være ude i god tid, og har så småt alle gaverne i hus – der mangler dog et par stykker, men det bliver vidst til en 5 krone og et stykke juleslik der kommer i dem.
Nogle af gaverne koster kun et par kroner, mens andre er lidt dyrere, de fleste ligger mellem 5-20 kr og er fundet i bl.a. Fætter BR, Tiger og Søstrene Grene.
Nogle af de lidt bedre har jeg fundet hos Kids-world.dk hvor jeg har bestilt Ronaldo strømper og bokseshorts. Drengen mangler VIRKELIG og han bliver helt sikkert TOP GLAD! De er pakket med flere stk. i en pakke, men jeg pakker dem bare ud, så der er et par i hver kalendergave.

Her kan i se lidt af indholdet til Matti´s pakkekalender i år

image

Hos Villavejen.dk har jeg bestilt disse gavemærker i sort træ med tal fra 1-24.  De er SÅ fine, og jeg glæder mig helt vildt til at få dem sat på alle gaverne, og få det hele hængt op en dag hvor Matti ikke er hjemme – han bliver altid dejlig overrasket og GLAD!
pak

Hvis i gerne vil lave en pakkekalender MEN ikke orker at købe alle de små gaver kan i bl.a. købe de færdige pakkekalender »HER«
– de fås både i PIGE og DRENGE udgaver og til forskellige aldre.

Uhhhhh det er snart december – og julegrisen her GLÆDER sig helt vildt!


IMG_0380.JPG
Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Æblegrød med vanilje