HALLOWEEN RABAT

Hvordan kunne jeg overse det?

img_7420
Jeg er faldet af vognen…
Det kan efterhåbende ikke have gået nogens næse forbi at Halloween var i går.
Den 31. oktober er datoen hvor det ”rigtig” er Halloween, den uhyggeligste dag på året – og dermed også dagen, hvor børn går fra dør til dør og tigger slik – OGSÅ I DANMARK… fandt jeg så ud af!

Vi har i den grad Halloweenhygget hos os gennem det meste af oktober. Det oblidatiriste græskar blev købt i god tid, og står pænt på trappen sammen med den spindelvævs- og edderkoppe befængte blomsterkrukke.
Vi har også holdt rigtig halloween (U)hygge aften, hvor Matti havde en god ven til at sove (se indlægget her) Det var dog ret tidlig i oktober, da det lige skulle passe med alle mulige andre aftaler, hos de travle børnefamilier… 🙂

SÅ BLEV DET HALLOWEEN
Da det så endelig blev Halloween i går føltes det lidt tamt, at alt vores (U)hygge var overstået. Det var også FØRST i går morges, at det gik op for mig, hvilken dårlig mor jeg er – det er TOTAL gået forbi min næse, at man rent faktisk,  OGSÅ I DANMARK,  går fra dør til dør og tigger slik. For H….. da også, jeg er normalt ikke sent til at arrangere sjov og ballade, men jeg var totalt faldet af vognen her.
Matti var naturligvis pænt misundelig da han i går morges hørte, at flere fra klassen skulle hjem og ”tigge slik” efter skole, og mor her tænkte straks 1000 tanker omkring hvordan jeg kunne få arrangeret, at han kunne komme afsted med nogen og i klædt farlig udklædningstøj, som vi ikke engang har noget af… Jeg skulle jo på arbejde, og der hvor vi bor, er der ikke meget at gå efter, så der skulle arrangeres noget med andre… Jeg var godt klar over, at det ville blive noget bøvl – havde jo heller ingen udklædningstøj til ham… Jeg måtte derfor droppe det!

men vores alternativ blev nu alligevel ret OK. Da vi kom hjem fra skole og arbejde satte vi os nemlig ind i sengen med en skål fyldt med Halloween-slik og råhyggede mens jeg læste højt af en Ronaldo bog. Aftensmaden stod på grøn og orange spaghetti med orange sovs, og der var dækket op med skelet sugerør og selvlysende edderkopper…
MEN NÆSTE ÅR…
– Så er jeg klar med endnu mere pynt, mere Halloween slik og udklædning til børn og voksne – i hvert fald til Matti og mig 🙂
Tænker faktisk, at en eftermiddags “for-fest” fpr børn og voksne kunne være sjov. Lidt (U)hygge inden børnene skal ud og “tigger slik”. Det må jeg få arrangeret – jeg har heldigvis et år til at udvikle konceptet!

Der er virkelig sket noget med Halloween indtoget i Danmark de seneste år. Det er som om, at især vi voksne tager det til os i større og større grad. Det er skønt synes jeg – enhver anledning til at lave sjov, fis, ballade og rå-hygge er kærkommen i min verden 🙂

 

 

TIDLIGERE INDLÆG
Rejsegavekort på 5000,- / NEM sund suppe / Mine nye vipper

FØLG MED PÅ:
Instagram / Facebook

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN RABAT