De fineste pakkekalender-mærker ... VIND dem!

Nyt i soveværelset

image

Ikke alle mine indkøb kan være lige fashionable – nogle gange må den praktiske gris overtage styringen…
Når man er ved at komme lidt op i alderen, så skal der ske lidt forandringer i soveværelset – og her mener jeg helt bogstaveligt sengen…
Jep, vi skal have en ny seng, den vi har er ved at være udslidt, altså fordi den efterhånden har 10 år på bagen, og ikke just var verdens dyreste… Når man, ligesom jeg, er udstyret med en dum rygsøjlegigt, så sætter det altså store krav til, at man ligger godt om natten – det er trods alt en del timer man tilbringer i sengen på et år!

MEN hold nu op, hvor er det kedeligt at undersøge seng! Der findes jo uendelig mange forskellige former for fjedretyper, betræk, skum og topmadrasser… Det er en jungle, som jeg helt ærligt har svært ved at gennemskue. Det eneste jeg er blevet helt sikker på er, at det skal være en med grå eller sort betræk – og DET er jo meget vigtig ik? 🙂

Under min søgning kom jeg også frem til, at en ny hovedpude vist også snart er på sin plads. Det siger jeg jer, en hovedpude er så åbenbart ikke bare en hovedpude, de findes jo også i uanede materialetyper og modeller… Jeg ved, at jeg skal have en der er god nu når jeg også har støvmideallergi (NØJJ jeg er en levende skavank) og så skal den støtte godt i nakke/ryg. Jeg er faktisk blevet ret nysgerrig for at prøve en af de der Tempur hovedpuder, som er formet på en måde, så den støtter hoved, nakke og skuldre… Nå, det var et sidespring fra mit sengekøb – har i gode fif til en god seng, som altså ikke koster en million?

 

 

Sponsoreret

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fineste pakkekalender-mærker ... VIND dem!