Ny interiørkollektion fra Søstrene Grene - AW2015

Velkommen du mørke morgen

IMG_6346
Mørk morgenhygge…
Jeg ved godt, at mange af jer vågnede her til morgen med en rigtig ØV følelse – Der var mørkt og vådt udenfor!
Men sådan var min morgen altså ikke, eller jo, der var vådt og pænt mørkt da mit vækkeur ringede kl. 05.45 – jeg troede virkelig det var nat. Det var det altså ikke, så op med mig, og nej, jeg var ikke mere træt end jeg plejer at være. Til gengæld, tændte jeg straks en masse levende lys, og lavede mig en kop lækker cappuccino – der er altså en helt anden hygge stemning på sådanne mørke morgener.

10 grunde til at jeg elsker efterår:
1: De mørke morgener ER altså hyggelige – når man lader være med at sige tilsig selv man er mere træt.
2: Jeg vågner ikke før vækkeuret ringer – lyset om sommeren vækker mig normalt mange gange ALT FOR TIDLIG
3: Jeg (om Matti) kan bedre falde i søvn når der ikke er lyst ved sengetid.
4: De mørke aftener er MØG hyggelige og indbyder til sofahygge med tæpper, sokker og varm kakao – det fungerer ikke på en varm sommeraften.
5: Maden ændrer sig for mit vedkommen også lidt. Nu er det tilbage med rodfrugterne og lækre varme hjemmelavede supper
6: De gyldne farver som naturen byder på, er jeg ret vild med
7: Jeg kan endelig komme i mine støvler, strømper, jakke og jeans igen – ELSKER at have støvler, og strømper på
8: Jeg kan pakke mig ind i store ower-size striktrøjer og andet “hygge” tøj – følelsen af hygge gør mig glad
9: TV byder på så meget mere i efterårs- og vinterperioden – f.eks. starter Vild Med Dans på fredag ( LOOOVE it) Det kræver helt klart, levende lys og dyne på sofaen når man skal se det. For ikke at forglemme Voice Junior, som min junior glæder sig meget til – og ditto mor her! Dertil skal der også både dyner og popcorn!
10: Man kan kramme og sidde ekstra tæt – uden at omkomme at varme

Årstiderne – tror faktisk at jeg har det ret godt med de skift vi har i DK, for der er egentlig noget hyggeligt over vores årstider, synes jeg.

IMG_6382

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny interiørkollektion fra Søstrene Grene - AW2015