Sneakers eller røde såler

Når sønnen fotograferer sin mad – er det ok?

morsmad
Jeg har nok fået en mani med, at tage ret mange billeder af alt muligt … og her taler vi ikke kun om smuk natur og solopgang, nej, også min mad. Det er bare blevet så naturligt, at alt skal fanges på billeder, så jeg kan vise det til jer på bloggen, på Instagram (@ByLouiseVorre) eller på Snapshat (louisevorre2)

Det er ikke sundt, vil nogen måske sige, men hvorfor ikke… ?
Det er en kunstig fremstilling af livet, har jeg hørt nogen sige, men det er altså ikke helt korrekt, hos mig altså. Jo, jeg står rent faktisk op møg tideligt, med poser under øjnene og morgenhår, for at have god tid til at nyde en dejlig omgang morgenmad med min kære familie, inden vi adskilles hele dagen, og først forenes igen, når vores batterier er ved at være flade. Det er et valg jeg har truffet – et valg om at stå tidlig op, så jeg bl.a. kan nå at lave bananpandekager til morgenmad –OG tage billeder af dem.
Når jeg serverer slik – altså ikke til morgenmad, ja, så tager jeg også billeder af det, det sammen gælder når vi spiser McD mad, for det gør vi nemlig også. Et køkken der roder under bagning, ja det får i da også med, hvad end det er spændende eller ej.
Okay, størstedelen af mine billeder er da af den positive art, og nej, jeg tager ikke ret mange billeder af morgengrimme mig med mascara under øjnene og Einstein hår – for helt ærligt, det vil ingen da ønske at se. Jeg er også ret sikker på, at vi mennesker er kloge nok til at sortere i de indtryk vi får, både på de sociale medier, i reklamerne og i film.

Nå men tilbage til det jeg egentlig vil vise jer – Sønnens billede af dagens morgenmad, som bestod af lækre bananpandekager, frugt og bær, det var altså en skøn start på dagen!
Da jeg, som så mange gange før, tog et billede af min mad, inden jeg påbegyndte spisningen, kiggede sønnen misundelig på min madopstilling og sagde: ”Wauw din mad ser mere lækker ud end min, selvom det jo er det samme…” Derefter gik han i gang med at ændre pandekagernes placering på sin tallerken, og pyntede dem så fint med jordbær på toppe, – hvilket jeg ikke engang havde gjort på mine første billeder!

Måske er det ikke så ”usundt” endda – for man kan vel på en måde sige, at han lige fra morgenen satte gang i kreativiteten – Hvem ved, måske går han i faster Pernilles fodspor og bliver fotograf 🙂
Uanset hvad, så hyggede vi, han synes det var sjovt, han var glad for det resultat han lavede, og som jeg naturligvis forevigede på et billede – vi spiste sunde pandekager sammen mens vi RÅ-HYGGEDE. Bedre start på dagen kan vi da ikke ønske os.

Kan i nu have en super god dag – uanset om i startede den med pandekager eller havregryn, hvilket vi gjorde i går….

HER ER MATTIS FINE BILLEDE 🙂
mattismad

Her er mit første billede, som jo slet ikke var så fint som Mattis, der havde sat jordbær ovenpå pandekagerne – det måtte jeg også have…
pandekager

>> KLIK HER og få opskriften på pandekagerne <<

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers eller røde såler