Lidt om ansigtspleje / mangel på samme

IMG_6688
Jeg er altså  ikke ret god ved mit ansigt!

Nej, det er jeg altså ikke – jeg prøver at gøre bare lidt af det der (åbenbart) er nødvendigt for at holde sin hud fin… Ansigtsmaske har jeg ikke prøvet mere end 3 gange i livet, og det er vidst endda højt sat – det er tålmodigheden den er galt med, tror jeg. Jeg beslutter mig ellers ofte for, at tiden er kommet til, at træde ind i de smukke ansigters verden, og begynde at forkæle mit ansigt. Beslutningen kommer oftest de første 5 minutter efter, at jeg har læst diverse skønhedsblogs, med den ene skønne ansigtsmaske efter den anden – som i øvrigt tit er hjemmelavet…
-Det forbliver desværre oftest blot ved tanken for mit vedkommende.
Ofte sker det faktisk også, at jeg siger godnat, uden at have vasket makeuppen af… ja, sikke en gris jeg er! Måske er der en årsag til ”togbanerne” i min pande og vredesrynkerne mellem mine øjne – jeg er altså ikke så vred som jeg kan se ud til 😉
IMG_6732
Lidt gør jeg da ved ansigtet

Ja, lidt gør jeg da ved mit kære ansigt. Det bliver da vasket og renset dagligt, og smurt ind i creme inden jeg påfører min makeup. De aftener, hvor jeg rent faktisk tager min makeup af, bruger jeg altså også en god creme til natten, en som skulle mindste de fine rynker og genopbygge huden. Jeg drikker jo også mine MK olier, og selv om, at de kommer ned i maven, så har de en meget synlig virkning på min hud – hele året.

Her får i en lille oversigt over mine ansigtsprodukter
Jeg renser min hud af med denne rensemousse fra Beauté Pacifique. Man skummer det bare op i hænderne med vand, og masserer der derefter rundt i ansigtet, og skylder af med vand til sidst.
beaute_pacifique_rense_mousse_150_billigparfume__44483
Efter afrens bruger jeg oftest denne anti-age A-vitamin creme. Den skulle mindske og forebygge alderstegn. Den tilfører huden to former for A-vitamin, som skulle være ret godt. Den er også fra Beauté Pacifique. Jeg bruger den oftest om aftenen, altså de aftener jeg får renset huden inden sengetid 🙂
beaute_pacifique_a_vitamin_creme_tube_creme_metamorphique_billigparfume__26561

Om morgenen skifter jeg lidt mellem den sammen  A-vitamin creme fra Beauté Pacifique og en Nivea Aqua creme. Det er en helt anden boldklasse, i know, men den tilfører huden dejlig friskhed og fugt lige fra morgenen af.
ProductPage_350x262KØB DEM HER:
»Rensemousse
»Anti-age A-vitamin creme
»Nivea Aqua

PS: Jeg øver mig i at blive bedre – så fortæl det ikke til min mor, ellers ringer hun bare og er så “mor-klog” … jeg ved jo godt hun har ret, men det behøver hun jo ikke vide 🙂

 

>> HUSK I KAN VINDE <<
Södahl køkkensæt – HER – vinder onsdag d. 21/9 kl. 21.00
LEGO kasser – HER – vinder findes torsdag d. 22/9 kl. 20.00

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND - LEGO kasser (Vinder er fundet)