Om at navigere i vitamin-land … en jungle af format

Er dit barn vild med Disney, Hello Kitty, Lego eller Starwars …?

ToyToy
En verden jeg har overset…
Google er min gode ven – jeg må indrømme, at jeg efterhånden bruger mere tid med den end med mine rigtige venner – sørgeligt egentlig!
Nå men ikke desto mindre, har jeg også den seneste tid ”googlet” en del rundt på det der internet…

Jeg har jo været på udkig efter nogle lækre og sjove ting til Mattis ”nye” værelse. Under min søgen stødte jeg på en webshop, som jeg ikke var klar over eksisterede – nemlig ToyToy.dk
Jeg forstår egentlig ikke hvordan jeg er kommet udenom den, specielt da Matti var i sin ”Disney-periode”- for hold nu op vi har kigge på alt der bare lugtede en lille smule af Disney i en periode.
Bedre sent end aldrig – er det ikke sådan mansiger, så nu er den shop altså fundet, og i skal da ikke snydes for den…

Værsgo´til alle der elsker legetøj, Disney og barndommens fortryllende verden – eller har børn der gør:
ToyToy.dk har alt muligt indenfor legetøj, skoleudstyr, møbler, Børnetøj, Børnesko og meget mere fra alle de kendte mærker Disney, Pixar, Spiderman, Hello Kitty, Skylanders, Lego, Starwars med flere… Det er et slaraffenland hvor Elsa, Minions, Mc queen og turtles lever i alle former og udformninger.

Selvom min store dreng nu ændrer værelsesstil og har malet den kære brandmand Sam figur over, så er han altså ikke for stor til leg – han er trods alt kun 7 år. På han værelse hænger Mc Queen gardinerne da også fortsat trygt og godt – det er mørklægningsgardiner, så jeg er egentlig ret tilfreds med hans beslutning. Uden mørklægningsgardinerne vil vores morgen, i disse lyse tider, med garanti begynde langt før kl. 6 – så de får lov til at blive hængene, TAK!

Under tømningen af hans værelse i weekenden, altså så vi kunne male, fandt han også alle sine Disney biler og fly igen, og gensynsglæden var stor – han legede ikke med andet hele søndag.
Jeg snusede selvfølgelig rundt på ToyToy.dk og fandt en masse sjove ting – og fra deres OUTLET fandt jeg en masse absolut gode og billege produkter, som måske kunne egne sig som adventsgave… Jeg ved godt, at jeg er irriterende meget foran i planlægningen, men det er falsk markedsføring, for jeg har altså slet ikke købt ind til det endnu – altså lige indtil nu hvor jeg fandt en Minions t-shirt til sølle 30,- 🙂

I kan se alle deres OUTLET tilbud HER

Have a nice play-day 🙂

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at navigere i vitamin-land … en jungle af format