Mit barn vågner tidlig – Gør dit også?

Børneværelset – Tema ikke tivoli

IMG_5830(1)
Fra tegnefilm til fodboldhule…

Weekendens projekt stod på at ændre Mattis værelse lidt. Han har i noget tid nu efterspurgt, at vi bl.a. malede den kæmpe Brandmand Sam figur over, som jeg malede på hans væg da han var 3 år Det er forståeligt nok, at en 7 årige fodboldknægt har det ønske – og især her efter han fik en ny HØJ seng, som skjuler halvdelen af Brandmanden – det gør altså ikke meget godt for Hr. Sam.
Når en ide er søsat i mit hoved, så er der ikke langt til handling – så vi tømte værelset søndag formiddag og svingede penslerne 🙂

IMG_5864
-Og sådan så natten derfor ud – vores soveværelse blev besat af bamser og bettemanden… Det var ren rå-hygge!!

FullSizeRender
Det nye tema skal være fodbold, sjovt nok – men værelset skal altså ikke klistres til med alt mulig fodbold halløj. Det er en balancegang synes jeg, for på den ene side er det jo et børneværelse, hvor der skal være tilpas meget for at det er sjovt. Men på den anden side skal det jo heller ikke gå hen og blive et tivoli, som egentlig bare er mere forvirrende end hyggelig.

Matti´s værelse er ret lille, så der skal ikke meget til for at det bliver ”for meget”, og når drengen også gerne vil beholde det utrolig farvestrålende bilbane tæppe på gulvet, og sine meget lidt kønne Mc Queen gardiner, så skal han naturligvis have lov til det – men så skal der altså skrues lidt ned for de andre ting.
Jeg har fundet nogle rigtig fine træting til værelset, som jeg gerne vil vise jer. Jeg er helt pjattet med dem, og det er Matti heldigvis også !

IMG_5830(1)

Det er fine træprodukter, som er fra Butikpetit.dk (som lige nu hedder @Villavejen op IG)
Fodbolden er en lampe, som kommer til give det hyggeligste lys på væggen. Den skal hænge under den meget høje seng – der laver vi nemlig et lille ”game-room” inde. Hans playstation kommer op på den ene væg sammen med det TV han selv er ved at spare op til, ved bl.a., at sælge noget af sit gamle legetøj. På den andre vægge kommer bl.a. denne lampe op og nogle fodboldplakater som er sat i flotte sorte rammer – hvilket totalt ændre look på de ellers knap så flotte plakater.
”FODBOLD” knagen sjak fungere som medaljeholder, så de erhvervede medaljer på snor kan hænge der og pynte, men også nemt kan tages ned og bruges til leg.
Se flere træprodukter HER

Jeg klapper for By Klip Klap
Kender i ByKlikKlap? Det er dem der laver de populære foldemadresser i forskellige formore og størrelser. De er alle vildt lækre og er perfekte til små børn, da man kan lave mange lege derpå, som understøtter motorikken, og de er hyggelige at lege på. Jeg ønsker mig helt vildt den der hedder 4-fold – den vil være helt perfekt under sengen i det nye ”game-room”. Man kan lave den om så den måde kan være en skammel, stol, mini sofa og hygge madras – helt perfekt.

KlipKlap-4-fold-blue-grey-green-buttons
Se flere ByKlipKlap produkter HER

 

Jeg er nu også ret tosset med denne flyder af en sækkestol. Den er jo lige i øjet til fodboldrummet! Jeg kan lige se ham slænge sig i den, mens vi læser et par bøger eller han spiller playstation…
Der er så mange ting man har lyst til at købe – jeg er virkelig meget bedre til at shoppe ting til ham end til mig selv 🙂

283646

Sækkestolen kan købes HER

________________________________________________________________________________

Indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit barn vågner tidlig – Gør dit også?