På Mascha vang-vognen - igen!

En god skolestart – med lækre nyheder

Untitled-4

Untitled-8

 

Untitled-7 God skolestart…
Sommerferien er godt i gang hos de fleste – i hvert fald hos de kære skolebørn, som indtil videre har kunne nyde et par ugers ferie fra skolebænken.
Min søn har nu gennemfør 0. klasse i god stil og glæder sig nu enormt til at blive en af de større og starte i 1. klasse. Han mor synes dog det er en smule grænseoverskridende, at han nu er så stor og selvstændig og bare suser igennem det ene skoleår efter det andet – men jeg GLÆDER mig såå meget over, at han nyder at være der, har en masse gode venner og bare er tryg og tilfreds med hans nye tilværelse som skoledreng! Jeg er stolt og glad på hans vegne og håber den gode og positive tilgang til hverdagen i skolen holder ved!

Når den står på skolestart er det også lig med indkøb af diverse skolesager og klargøring af skrivebord, så der kan laves lektier i gode, inspirerende og rolige omgivelser.
Søstrene Grene har lige lanceret en ny kollektion, hvor der er stor fokus på skolestart.
Serien indeholder en masse fine produkter, i fine farver og motiver – priserne er som altid meget fornuftige, så i ikke behøver købe jer fattige i skole udstyr. Det er bestemt et kig værd!

Vi skal have lavet Mattis kontor/skrivebordsområde om på et tidspunkt, så jeg suger blot inspirationen til mig lige nu 🙂

Men jeg købte en af deres nye og virkelig lækre metalkasser. De er i virkelig god og kraftig kvalitet og den udvendige finish er rigtig lækker at røre ved. Vores lille gule bandit skal bruges til at gemme vores vitaminpilleglas i – for jeg glemmer dem hvis de står i skabet og jeg synes ikke lige frem de pynter fremme.
13652235_1035161366567653_721127167_n IMG_4810 IMG_4811

– og se lige disse lækre sager jeg har kig på – det er næsten også et “must have” for mig 🙂
Jeg ved dog ikke helt hvad jeg skulle bruge et penalhus til – så tænker at den kunne bruges til makeup 🙂

Untitled-1

Untitled-5 Untitled-3NEJ, dette er ikke sponsoreret – selvom jeg godt kan fornemme, at det kunne lyde sådan – jeg er bare ret vild med SG og elsker at mikse dyrt og billigt!

______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Lækker gås med stram mås // Lækker gås – holder det?
Følg med på:
Bloglovin // Facebook // Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På Mascha vang-vognen - igen!