Behind THE picture #2

En ferienat på terrassen – rødvin og reflektion


image

Klokken er 02 og jeg kan ikke sove…

Jeg befinder mig pt. i et hyggeligt sommerhus i   Juelsminde med min skønne familie. Vi hygger dagen og aftenen lang og suger alt den sommervarme til os, som vi indtil videre har været så heldige med at få.

Hele hytten og dens beboere sover og det burde jeg også, men jeg kan ikke, mit hovede er fyldt med tanker, heldigvis gode af slagsen … Okay, måske skyldes det nok mest den kæmpe kop kaffe jeg var så dum at hælde indenbords kl 22.30 – jeg ved jo at det vil holde mig vågen den halve nat. Men når vejret er så skønt, med en temperatur på 18 grader kl 02 om natten, så er det slet ik så tosset at sidde her udenfor med et glad rødvin og lytte til havet…

Når man sidder her i ro og mag, så kan man rigtig tænke over hvor godt man egentlig har det, ikke fordi jeg i hverdagen glemmer det, for jeg er ganske klar over, at jeg er omgivet at kærlige familiemedlemmer, gode venner og lever i et land, hvor goderne er mange – og jeg værdsætter det bestemt hver dag! ❤️

Jeg sidder her med så meget varme og glæde i min mave over det hele…

Dagen i dag startede skøn med helt blå himmel og strålende sol, og sådan fortsatte det. Vi nød nogle timer ved stranden, og sønnen min er mindst lige så fyldt med glæde som jeg.

image

Matti elsker naturligvis ferie og hyggetid med sine forældre, men det gør bestemt lykken fuldendt, at min skønne lillebror og hans utrolig søde kæreste er med. Hold nu op, hvor varmer det mit hjerte at se nå de leger og hygger! De er bare så gode sammen og når de løber og leger minder det mig om dengang det var min lillebror som var lille og mig der løb rundt og legede med ham. Han er godt 9 år yngre end jeg, så jeg har leget en del med den lille purk gennem tiden… Nu er han voksen og godt nok 20 år ældre end min søn, med forholdet mellem de to minder på mange måder om det vi havde engang – det er skønt at  se og opleve.

Han bor nu i Københave med sin kæreste, og han stortrives der, så selvom vi savner ham i provinsen, så opvejes det af, at vi ved han bor lige præcis der, hvor han ønsker at bo. Det gør det også så meget mere “magisk”, at tilbringe en lille uge med ham og resten af min familie i et sommerhus, langt væk fra hverdagen.

Vores ferie er slet ikke færdig endnu, vi har stadig flere dage tilbage i sommerhuset, og derefter venter en uge med mit trekløver i Bulgarien. Jeg suger til mig af det hele og nyder hvert et minut!

Jeg håber også i får noget ferie med jeres kære om så det er i baghaven eller et helt andet sted. Bare i nyder det i har og dem i har, lige præcis som de er og hvor de er. Husk at vi trods alt lever et godt sted i verden og glæd jer over de gode ting – og frygt ej alt det onde som vi ser og hører om hele tiden.

God sommer til jer ALLE hvor end i befinder jer – og AF HJERTET TAK fordi i læser med 😘

Her er lidt stemningsbilleder … Godnat!

image

image

image

1 kommentar

  • troldemor

    der findes intet mere skønt end en stille sommernat.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind THE picture #2