Sommerudsalget gør mig vinterklar :-)

WAUW – en fødselsdagsfest

IMG_4474

FullSizeRender (1)

Is UDEN tilsat sukker og en flok friskedrenge!

Sidste lørdag stod den på den første ”rigtige” børnefødselsdag for Matti. o. klasse var inviteret til at fejre ham før sommerferien (det er noget møg at have fødselsdag midt i ferien)

Anyway, Matti var spændt og forventningerne var i top – NU var det hans tur til at vise hytten frem, være vært og arrangere – og arrangeret det blev der, hans alder taget i betragtning , så er der pænt styr på detaljerne – jeg aner ikke hvor det gen kommer fra, hi hi 🙂 Har jeg før sagt ”mors-dreng”… ?

Fodbold tema!
Fodbold har som et lyn fra en klar himmel ramt drengen! Vi gik seriøst fra bamseleg til glidende taklinger på et split sekund – nu kan han nærmest ikke fokusere på andet end BOLD.
Emnet var derfor oplagt og stod ikke til overvejelse. Mor her lave invitationer, hvor jeg ”Photoshoppede” ham ind på holdbilledet med selveste Ronaldo og resten af team Real Madrid – jeg indkasserede lige et par fedte stjerne fra sønnen for den præstation 🙂
Væggene var pyntet med fodboldguirlander og servietter og tallerkner var i samme stil. Drikkedunkene var forsynet med både Real Madrid logo og ”spiller” navne.
Kagen var naturligvis grøn og med påsatte fodboldspillerfigurer og mål – og slikposerne var forklædt som fodbolde! Frokosten bød naturligvis på ”stadion pølser” a.la. grillede brune pølser med brød…NEMT!

fod

WAUW!
– Da drengen op til den store dag også ønskede der skulle serveresis, så slog den der ”sukkerpolitik” mig oveni hoved – kvoten for hvad de små mavser havde godt af, var vidst opbrugt…
MEN MEN, så kom jeg i tanke om, at jeg havde læst om WAUW is!
WAUW is er flødeis UNDE tilsat sukker og alligevel smager som flødeis skal smage! Jeg lover jer for, at isen i den grad lever op til sit navn, for WAUW, det er lækkert. Den er fyldt med smag, cremet og kraftig og man fornemmer ikke at der ikke er tilsat sukker.

Nogle dage før fødselsdagen testede vi deres vanilje ispinde med økoligisk bourbonvanilje (jeg aner ikke hvad det er, men lyder godt 🙂 ) -OG SMAGER GODT! – WAUW is blev vi hurtige enige om, at vi også skulle have! Da jeg informerede drengene om, at der rent faktisk ikke var tilsat sukker, så kiggede de bare på mig, men et blik der sagde: ”som om” og spiste videre med velbehag.
Isene var i den grad godkendt hos dem, og mor her kunne også spise med UDEN bekymringer om efterfølgende mavekramper og toiletbesøg– SKØNT!
Det ”fede” ved det er også, at man ikke bliver fed – isen er fedt reduceret! De har mange forskellige smagsvarianter og de har også is uden laktose, hvilket jeg tit leder efter.

IMG_4459

 

IMG_4579

FullSizeRender (3)

IMG_4584
Til Matti´s rigtige fødselsdag, i uge 28, er det allerede besluttet, at vi laver en stor lækker is-bod, hvor Matti vil lave gode gammeldags isvafler til alle – naturligvis med WAUW is! Vi kan jo lige så godt begrænse indtaget af sukker hvor vi kan, og når der ikke er gået på kompromis med smagen, så er det da en win, win!

WAUW har uden tøven mine bedste anbefalinger.
Se mere om WAUW is HER

Indlægget indeholder reklame – men det gør IKKE sandheden omkring de lækre is mindre rigtig!

__________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Kom i gang med Mascha Vang // Nye øjenbryn //Pakkelisten til ferien
Følg med på:
Bloglovin // Facebook // Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerudsalget gør mig vinterklar :-)