DIY - Pressede blomster i glas og ramme…

SPAR 20% på sjov og praktisk børne kuffert – KUN I DAG!

kuffert

 

kuffert_samlet
Sommerferie i sigte…

Nu nærmer den gode og dejlige sommerferie periode sig, og mange gør klar til sommerferie i det skønne Danmark eller i det varme udland.
Når man har et skolebarn som jeg, så er der pludselig meget mere fokus på sommerferie end jeg har oplevet før. Skoleårets afslutning er noget helt særligt, og især når det endda er det første år. Jeg fatter ikke i min vildeste forstand, hvor det skoleår blev af – jeg synes kun lige jeg har afleveret ham til den store første skoledag – Det fremstår en smule surrealistisk for mig, at han nu snart har afsluttet o. klasse.!

SPAR 20% – KUN I DAG
Hvad enten ferien står på udenlandsrejse eller ferie i det ganske Danske land, så vil jeg altså lige vise jer disse smarte og praktiske kufferter fra Trunki.
I kender dem sikkert godt, det er dem hvor børnene selv kan trække dem i en snor, bruge dem som stol eller sidde på dem og blive trukket af sted.

I DAG kan du spare 20% på de smarte kuffeter hos LirumLarumLeg.dk
– De kan fås fra KUN 399,- lige nu.

KLIK HER OG SE ALLE KUFFERTERNE FRA Trunki

OM kufferterne:
Med denne børnekuffert gør du rejsen nemmere og sjovere for dit barn, i sær hvis i skal ud og flyve, hvor der forventeligt kan være lidt ventetid og lange afstande i lufthavnen.

Trunki kufferten er letvægtskuffert i børnestørrelse med hjul, så barnet selv kan trække den. Kan også bruges som siddeplads til et lille hvil, eller bruges til at blive trukket på, hvis der er lange afstande.

Kufferten er godkendt til håndbagage og behøver derfor ikke at blive tjekket ind. Den er i hård og slagfast plast, som en almindelig voksenkuffert, og kan derfor tåle at blive transporteret.

Indeholder Affiliate links
____________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Uv Badetøj //Pakkelisten til ferien // Mine 3D bryn
Følg med på:

Bloglovin // Facebook // Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Pressede blomster i glas og ramme…