SUPER NEMME boller

Mine Maj køb

indkobGul citron og rejsefeber?
Jeg erkender det – mine indkøb i denne måneds første 19 dage har vidst taget lidt overhånd… Jeg plejer faktisk ikke shoppe så meget, altså alt er jo relativt, ik?

Alle mine indkøb er gjort i VeroModa og H&M så det er jo ikke milion indkøb vi taler om, men mængden overraskede mig faktisk lidt, da det blev samlet på et billede. Det her er altså et tydelig bevis på, at online nyhedsbreve HAR effekt, og virker præcis efter hensigten (det var jeg nu heller ikke i tvivl om før)

Størstedelen af disse indkøb er lavet på H&M´s hjemmeside – hvor jeg har lagt ikke mindre end 3 ordrer indenfor 4 dage – og hvorfor så det?? Jo, det skal jeg sige jer, de sendte 3 nyhedsmails til mig med en ”gratis fragt kode” Var det ikke pænt af dem? Det synes jeg altså det var, så jeg gengav deres gavmildhed med, at placere en ny ordre hver gang – jeg skulle jo liiiige have den og den og den…

Om det er rejsefeberen der har ramt mig, er jeg ikke klar over, men jeg kan konstatere, at der er op til flere ”fejl” på billedet!
For det første er der sneget sig en gul citron ind mellem alt det sort/grå/hvide, og for det andet er der ikke mindre end 2 nederdele, 2 kjoler og en sarong – til pigen som ellers kun går i bukser. Måske skyldes det, at k´jeg har tabt næsten 5 kilo, under mit forløb med Mascha Vang – eller hendes bog 🙂
Se mere HER / køb bogen HER (Affiliate links)

Om 2 dage smutter jeg på ferie, hvor der forhåbentlig er varmere end her – så skal alt dette tøj forhåbentlig luftes.

Herunder finder du links til mine køb:
Badedragt / Sarong / Bukser / T-shirt med huller / Stribet nederdel
Sort top / Grå nederdel / Gul kjole / T-shirt BH / Sko / Strandkjole
___________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
SUPER NEMME boller // Koldskål UDEN sukker // DIY Madpakkeposer
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPER NEMME boller