Skræld din avocado unden at gratte

“Tatovering” til mor…

IMG_0703

12783883_118141398580591_255869931_n
Untitled-1Annonce
Om præcis 1 uge skal jeg have lavet noget jeg LÆNGE har overvejet, men bare ikke fået gjort noget ved. NU skal det være – jeg skal have lavet 3D / permenenet makeup øjenbryn.
Nogen vil måske tænke at mine bryn da er fine – ja min egen moster troede de allerede VAR lavet, men det er jo kun fordi jeg står hver morgen og farver dem op, og det er lige præcis det jeg ikke gider. Mine egne bryn er hverken tykke eller tætte, for mine hård er meget fine, så det hjælper ikke bare at få dem farvet, jeg ligger selv “fylde” på med skygge effekt makeup hver dag.
Mine bryn er altså snyd – som jeg bruger tid på hver dag. I næste uge får jeg så lavet nogle andre, som også er snyd, fordelen er bare, at dem skal jeg ikke bruge tid på, og de forsvinder heller ikke, hverken om natten eller i poolen til sommer 🙂

Der er faktisk mere jeg gerne vil have lavet, men tør næsten ikke sige det højt…
Jeg gad også godt have lavet en lille eyeliner og faktisk også skygge omkring min overlæbe – Jeg kan godt høre, at det lyder lidt vildt og krukket, men pyt, jeg gad sgu godt.
Nu starter jeg lige med bryn 🙂 Det koster jo også alt sammen…

HVAD ER PERMANENT MAKEUP ?

Permanent makeup, også kaldet mikropigmentering eller “tatovering”, er en nænsom “tatoverings teknik” hvor man pigmentere lige under det øverste lag af huden ved hjælp af en meget tynd, steril engangsnål.
Man kan få pigmenteret eksempelvis eyeliners, øjenbryn og læber. Permanent Make-up adskiller sig fra den almindelige tatoveringer, da den gradvis blegner, og forsvinder helt i løbet af 2-5 år. Man kan faktisk også få “fjernet” sin “måne” hvis man er ejer af sådan en.

Der findes forskellige teknikker inden for permanent makeup. Nogen får f.eks. barberet deres egne bryn af, og får tegnet en tynd streg – det er ikke sådan nogen jeg skal have.
Det jeg skal have lavet kaldes 3D effekt eller “hårstrå teknikken” hvor der laves en slags små tatoo skreger, som giver det mest naturlige og smukke resultat.

UHHH jeg glæder mig, og jeg lover i får billeder af resultatet.
Jeg skal have dem lavet hos www.ByLjungberg.dk som jeg har læs og hørt godt om – jeg har også fulgt med på hendes sociale medier, og kan se alle de fine resultater hun laver.
Jeg er vildt spændt – og en lidt nervøs

 

3 kommentarer

 • Anne

  Hvor godt!😊 Glæder mig til at se resultat og høre om din oplevelse. Kunne selv godt tænke mig at få 3d bryn, er bare rødbrun håret så er bange for de ikke kan ramme nuancen uden det bliver for mørkt og markant.
  men får da helt lyst til at tjekke op på om det er muligt 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hejsa,
   Jeg spurgte Mia, som laver mine bryn, omkring farve – og der findes masser af forskellige farver, så du vil helt sikkert kunne få nogle bryn som passer til dit hår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så glad for mine… og ved du bliver glad for dine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skræld din avocado unden at gratte