FØR / EFTER 

Lækker gås – holder det 2½ måned efter?

IMG_3327Annonce
Resultat og sunde favoritter – til hele familien
Som nogen vil vide, så har jeg i 4 uger fulgt Mascha Vangs bog ”Kom i gang med Mascha vang (KØB HER) Nu er jeg lidt i gang igen, og følger den nogenlunde i hverdagene. Dog tænker jeg, at fra på mandag, så tager jeg lige 3”rigtige uger”, så jeg er klar til bikini om 3 uger…
Bogen indeholder en rigtig fin madplan, som jeg fulgte til punkt og prikke da jeg var på mine første 4 uger – så skulle jeg slet ikke tænke, bare rette ind og bruge overskuddet på at holde fokus og holde mig væk fra chokoladen – den lyse altså, for man må faktisk gerne spise lidt mørk chokolade HVER DAG!

Efter mine 4 stramme uger, har jeg forsøgt, at fastholde madplanen, blot med mine egne sammensætninger. Det har fungeret rigtig godt, og her 2½ måned efter har jeg formået at fastholde det vægttab på 4,2kg som var resultatet efter mine 4 uger med Mascha Vang. Jeg spiser bestemt også ting jeg ikke må, men det er ikke så tit, og det store billede er præget af det mad man måtte spise på ”kuren”

–    Det er præcis det resultat jeg håbede bogen kunne give mig, en kickstarter, hvor jeg er tilbage på sporet og tænker i nye kostvaner det meste af tiden!

Jeg har samlet et par af mine favoritretter, som både er nemme og hurtige at lave, sunde, og hvor fødevarerne er med udgangspunkt i bogen – mad som hele familien kan være med på!

1: Burger med kål ”bolle”
Burger er et hit hos de fleste –  især børn. Men det behøver jo ikke være så usundt før det er godt.
Fyld til denne burger er:
Agurker, avocado, hakkebøf, kalkunbacon, revet hvidkål og gulerødder, rødpeber og løg.
Dressing er lidt skyr blandet med krydderi.
BOLLE: Min kæreste og jeg bruger spidskål som ”bolle” men vores søn, som bestemt ikke skal gå ned i vægt, han får en fiber burgerbolle – og han får også ketchup.
FullSizeRender IMG_2232(1)

2. Æggekage med squash
Lav strimler af en squash med en grøntsagsslicer. Kom dem på en pande sammen med det antal æg du ønsker, dog husk flest æggehvider frem for blommen – for den feder. Tilsæt evt. kød og lad det stå 10 min ca. (tid afhænger af hvor tyk du laver den.
IMG_6056

3. Blomkålsris
Jeg er blevet ret vild med blomkålsris. Jeg vasker en blomkål og skærer ud i store stykker – derefter blender jeg stykkerne i min store smoothie blender eller i den hakker/skål der fulgte med min stavblender. (kan også rives på rivejern)
Jeg svitser det på panden med en del krydderier og olivenolie.
Det er en fantastisk erstatning for ris, og så kan du jo spise den samme sovs som resten af familien, hvis du altså ikke har lavet den på fløde.
Min søn er ikke så vild med blomkålsris, så til ham laver jeg blot en lille portion almindelige ris.
3 4

4. Broccoli med sesam
Jeg har aldrig været fan af broccoli, eller ret mange andre varme grønstager for den sags skynd. Men hurtig stegt broccoli med sesam og spidskål, det er blevet en god og hurtig hitter hos mig. Det er så nemt at lave og så mætter det vildt godt og længe.
Jeg steder blot nogle buketter på panden i olivenolie, tilsætter salt, peber og nogle gange grill krydderi – og en masse sesam.
Det er en god og mættende tilbehør, som går rigtig godt både sammen med kylling, fisk og oksekød.
Brocculi_ByLouiseVorre

Hvis du bare så meget som overvejer at gå i gang med bogen – så vil jeg opfordre dig til at gøre det.
Hvis du ikke lige føler overskuddet er til det lige nu, så kan du jo starte i det små, bl.a. ved at ændre kostvaner lidt – lidt har også ret, og du kan sagtens nå at smide nogle kg inden der kommer sommer i DK – det sneer jo stadig engang imellem 🙁

———-> KØB MK OLIE HER <———-

____________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
3D bryn FØR/EFTER // Brød uden mel og sukker // DIY
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

3 kommentarer

 • […] fra Katrine Brohus / Amalie fra Vores Boble / Louise fra By Louise Vorre / Charlotte fra Charlotte Caroline / Pernille fra Pernille Karlsen / Ida fra The Happy Life […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej!😊
  Hvordan laver du en “sund” sovs til blomkålsrisene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hej Anne,
   Jeg laver forskellige slags, men den karrysovs på billedet er lavet således:
   Svits løg i olie, derefter koges de i et par cm vand sammen med små squash og æble stykker og karry.
   Når det er kogt ud blender jeg det til en masse, tilføjer mælk eller skyr – smager til med salt, peber og karry.

   En anden er MEGET NEM:
   1 dåse hakkede tomater med oregano varmes i en gryde med salt og peber – bum! 🙂

   Håber du kan bruge svaret.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØR / EFTER