Hjælp - mit barn kan ikke falde i søvn

Have inspiration – til budget pris

Haveinspiration_bylouisevorre
SG-april-20160398SG-april-20160503

SG-april-20160518
SG-april-20160522Annonce
På jagt efter stemning og hygge

Vi i gang med at lave vores store baghave om fra en tilgroede jungle til en stor overskuelig græsplæne med en stor fliseterrasse. Det tager stille og rolig form, og jeg ser frem til, at vi kan nyde en sommer i baghaven, uden stress og dårlig samvittighed.

Til en ny terrasse skal der selvfølgelig også shoppes – den skal gerne blive funktionel og hyggelig at være på – en minimalistisk hygge-oase må være udgangspunktet for at imødekomme alles krav.
Udover havebord og stole er vi blevet lune på at købe en form for lounge sofa minjø – ikke nødvendigvis fordi vi synes, at det er det flotteste i verden, men på en lun sommerdag, vil det være max hyggeligt, at indtage en is en kop kaffe eller et koldt glas rosévin der!

Nips og potter
Møbler kan ikke gøre det alene, selvom min mor siger, at en stol på en plet med morgensol er meget vigtig – gud ved, jeg aldrig kommer til at sidde der, men stolen er klar og dens morgenplads er fundet 🙂 Men der skal altså mere til end det – planter og krukker er et MUST, som skabe den helt rette stemning af hygge og oase. Puder, tæpper og andet nip skal der også til, men det siger jeg ikke hørt til en vis herre herhjemme – det kommer ligesom snigende ind fra siden uden nærmere præsentation.
Søstrene Grene har lanceret en kollektion til sæsonens udeliv, der tager sit afsæt i tidens spirende havetendenser. Der er faktisk ret mange spændende ting til til de velkendte gode “Grene” prise. Jeg har udset mig både potter og kasser, som jeg påtænker skal have en plads på min nye terrasse.

401145_1________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Mit barn kan ikke falde i søvn // Brød uden mel og sukker // DIY
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp - mit barn kan ikke falde i søvn