Needs - på tilbud

Om Luksus mørk chokolade – og det er sundt!

Instagram_GAW_Cacaodk_02032016 Annonce
Leveret lige til døren, kan det blive bedre?
For en lille uge siden modtog jeg en pakke fra Cakao.dk og den indhold det rene guld – altså guld i form af  de lækreste mørke chokolader og en skøn espressobønne.
Det kan snart ikke komme bag på ret mange af jer, at jeg er en rigtig chokoladegris, altså sådan en gris, som nemt kan snuppe et stykke chokolade til morgenmad og, ja gerne i løbet af hele dagen også.
Jeg har altid været en ”lys-chokolade-gris” og har før hen sværget til en knap så luksuriøs plade Marabou, og ja, jeg skrev EN PLADE, ikke ET STYKKE 🙂

Noget har dog ændret sig, og jeg er gået hen og blevet småforelsket i den mere kulørte udgave, nemlig en lækker mørk model.
Min mørke chokolade periode startede da jeg begyndte at læse og følge nogle Anna Bech og siden hen Mascha Vang slanke/kostomlægningsbøger. I bøgerne skrev de, at det var OK at spise chokolade, endda hver dag! Det er noget som klinger ret godt i mine chokolade-griseører. Chokoladen skulle dog være mørk, og gerne over 85% – det er årsagen til, at den model der er at finde som fast inventar i mit køleskab.

Jeg har prøvet mange forskellige slags, og egentlig tænk, hvor stor forskel kan der være -men det er jeg da blevet så uendelig meget klogere på nu, takket være Cakao.dk.
Cakao.dk er en webshop, som har specialiseret sig både i te og mørk chokolade af den lækreste kvalitet, produkter som indeholder en lang række vitaminer, antioxidanter og flavonoider – stoffer som alle bidrager positivt til at modvirke mange livsstilssygdomme. Man kan derfor spise og drikke med god samvittighed -altså i begrænsede mængder selvfølgelig.
Vidste du i øvrigt, at Mørk chokolade forbedrer ens blodsukkerniveau og medvirker til, at kroppen føles i balance. Når man spiser mørk chokolade, udløses der endorfiner, ligesom når man dyrker hård motion – Endorfinerne hjælper mod stress og giver en følelse af velbehag og lykke. Derudover indeholder mørk chokolade også stoffet theobromin, der øger forbrændingen – så hjemme hos mig må der gerne spises mørk chokolade, hver dag 🙂

Hos Cakao.dk er de lige så vilde med chokolade som mig, derfor har de fundet på noget genialt! Hos dem kan man nemlig få abonnement på chokolade – hvis jeg skulle abonnere på noget, så skulle det da helt klart være chokolade, det er da et genialt koncept, som du kan læse mere om HER – behøver jeg sige, at jeg er fan!
En af de ting som er fantastisk ved at spise en rigtig lækker mørk chokolade er, at man får den optimale nydelse blot ved at spise små mængder. Man bliver derfor hurtig ”mættet”, derfor spiser man ikke så meget af gangen – det er total win win, for så indtager man ikke så mange kcal og man sparer penge, også selvom man vælger en lidt dyre en af slagsen.

>> VIND CHOKOLADE <<
Hvis dine tænder også løber i vand lige nu – så kan jeg berolige dig med, at du på min INSTAGRAM @ByLouiseVorre lige nu kan deltage i en konkurrencen om et gavekort på 400kr til køb at ”bland selv” chokolade hos Cakao.dk
Herunder kan du se mine favoritter, som alle er chokolade med kraftig smagen, men som på samme tid har en flødeagtig konsistens i munden, og det til trods for det høje kakao indhold.

Skynd dig at smutte forbi – vinderen trækkes tirsdag d. 8. marts 2016  

IMG_1995Denne model er rund, mild og meget flødeagtig i munden 🙂


IMG_2031Denne er kraftik og blød i smagen
______________________________________________________________

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Needs - på tilbud