Min aktive påske og hyggelige traditioner

Morgenrutiner

FullSizeRenderFullSizeRender(1)AnnonceEn god dag starter med en god morgen…
Med tid kommer råd – sådan siger et godt gammelt ordsprog, og jeg må så sandelig give det helt ret!
Før jeg blev mor, sov jeg altid mindst 10 minutter for længe om morgenen, hvilket resulterede i, at min morgen blev hektisk og stressende – det var et kapløb mod tiden. Men sådan er det ikke mere!
Jeg har simpelthen lært og endelig forstået, hvor stor betydning det har på resten af dagen, at vores morgen er hyggelig og ikke stressende.
Jeg står op en times tid før de andre – så når de skal op, så er jeg helt klar med alle mine gøremål og morgenmaden står klar. Det er så hyggeligt, for det giver en ro til at spise og snakke sammen, inden vi alle 3 fordeles de kommende 9 timer.

Mine morgenrutiner
Det jeg egentlig ville vise jer var, mine faste morgenrutiner – bare rolig, i slipper for at se mig morgengrim på vej i bad 🙂
Udover toiletbesøg, brusebad og makeup, så er der også andre rutiner som præger min morgen – hver dag…
Jeg starter altid dagen med 1-2 glas vand – for vand er vigtig og virkelig sund for kroppen. Jeg læste engang en artikel med en personlig træner, som bl.a. sagde, at hvis man ser bort fra ilt, er vand det stof, som du hurtigst dør af mangel på – altså det er ikke fordi vi dør ved at drikke for lidt til dagligt, men det viser bare hvor vigtig vand er for vores kroppe. Vand er bl.a. også med til at mindste rynker og sætte vores fordøjelse i gang. For at være ærlig, så er jeg ikke vild med vand, og jeg har svært ved at få drukket nok, derfor er det perfekt at starte med vand om morgenen, så er jeg på en måde lidt foran 🙂

IMG_3882
Min MK shot, bestående af MK olie og Aronia saft drikker jeg sammen med vandet hver morgen. MK  shottet jo er super sund for krop, sjæl og immunforsvar. MK olien indeholder økologiske frøekstrakter, olier af sortkommen, hybenkerne, natlys, sesam og hørfrø samt omega 7- alt sammen er GUF for cellerne i kroppen. Olien kan have en helende og opstrammende virkning på huden og giver et vigtigt bidrag til en balanceret indtagelse af essentielle fedtsyrer. Olien har helt klart en super virkning på mit hår, det er mere glansfuldt og jeg fælder ikke så meget mere.
Aronia saften er dejlig frisk og indeholder 3 gange så mange antioxidanter som blåbær.
LÆS MERE HER…
———-> KØB MK OLIE HER <———-

IMG_1108
Når væskerne er indtaget er det tid til bad – og derinde vasker jeg mit ansigt med mit yndlings produkt, nemlig renseskum fra BEAUTÉ PACIFIQUE. Jeg er ret vild med det mærke, og synes der er stor forskel på min hun når jeg bruger det – den ser bare lidt sundere og friskere ud. Beauté Pacifique er dansk, hvilket jeg egentlig synes er ret lækkert.
Til kroppen bruger jeg ofte deres Body Lotion og indimellem bruger jeg Vitamin A Anti-Wrinkel cremen i ansigtet, eller bruger jeg AQUA fra NIVEA.

Når badet, håret og makeuppen er klaret, er det tid til en rigtig god kop kaffe, som jeg nyder sammen min morgenmad i selvskab med de 2 drenge i mit liv.
Jeg er egentlig ret glad for rutiner, i sær de gode af slagsen som vi har om morgenen

Håber også i har nogle gode morgenrutiner og at jeres dage (for det meste) starter rart og hyggeligt – for det er jo ikke sådan, at det ikke kan “gå galt” hos os, for det kan det skam godt 🙂
_____________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Sådan virker MK olie på mig // DIY Madpakkeposer // Kål burger
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min aktive påske og hyggelige traditioner