Når børn hjælper børn

Lækkerhed i køkkenet :-)

5
1Annonce

Om Christian Bitz – okay, mest om “Bitz serien”
Det skal handle lidt om Christian Bitz, eller nærmere om den nye ”Bitz-serie. Serien er, som navnet unægtelig afslører, udviklet i tæt samarbejde med Christian Bitz – i ved, ham den knap så grimme ernæringsekspert, som bl.a. i Go´morgen Danmark, fortæller os om sundhed, og giver gode fif til at holde os sunde.
Nu har manden, som bl.a. også kan kalde sig forfatter og foredragsholder, også været med i udgivelsen af denne serie -en serie som bl.a. består af bestik, glas og tallerkner. Jeg har hørt en del om serien, men har først nu luret den ordentlig, og jeg er virkelig solgt! Det er altså en lækker serie, man må sige, at den lever fint op til sit navn 🙂

2
Stellet er lavet af robust stentøj og benporcelæn, som man kan mikse på kryds af farver og materiale. Bestikket, som jeg er vildt forelsket i, er lavet i sort stål, messingfarvet stål og stål – jeg kan nok ikke sige mig fri for at anskaffe mig noget af det bestik, men det store spørgsmål er hvilken farve (sort eller messing)??

Hr. Bitz er jo ikke ernæringsekspert for ingenting, og det har også sat sine aftryk på serien. Tallerkenerne er nemlig designet med en mindre spiseflade, hvilket automatisk vil give anledning til at øse mindre portioner op på tallerkenen – mængden virker altså større på en mindre tallerken. Smart, i sær for sådan en som mig, som har det med, at spise lidt for store portioner. Problemet ved de store portioner er, at hvis man spiser hurtig, så når hjernen ikke at opfange man er mæt, derfor er det godt med mindre portioner af gangen – det giver god mening.

2
Nu vil jeg sætte mig ned og prøve at overbevise kæresten om, at vi bliver nødt til at anskaffe os noget ”bitz bestik”, måske kan jeg lokke med, at han må få lov til at bestemme farven – så slipper jeg jo for at træffe valget – Don´t tell him 🙂

>> Se hele BITZ-serien HER
______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Rabatkode på chokolade // Nemt, billigt og fedtfattigt // Når børn hjælper børn
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når børn hjælper børn