Burger med "kål-bolle"

HUSK – rabatkode på chokolade

IMG_2031Annonce
Få 15% rabat
Husk i t.o.m. d. 30/4 kan få 15% rabat når i køber luksus chokolade, te eller kaffe på Cakao.dk

Jeg er en chokolade elsker over alle grænser, så jeg har altså smagt en del gennem tiden – tør slet ikke tænke på hvor meget det egentlig ville fylde hvis man samlede det 🙂 Skrammende billede, som jeg hurtig ligger væk igen…
Nå men i hvert fald, så har jeg indtaget ret store mængder, så jeg ved altså hvad der er luksus og hvad der er jævnt kedeligt. Smag er jo sin sag, men jeg er ret overbevist om, at i vil give mig ret i, at de mørke chokolader de har hos Cakao.dk er ret gode 🙂

I kan som sagt få rabat på 15% når i shopper derinde og bruger RABATKODEN: ByLouiseVorre
Koden gælder alle jeres køb t.o.m. den 30/4 – så smut ind og shop HER og spar penge 🙂

Fortsat god weekend derude…
_____________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Lækkerhed i køkkenet // Når man slår 3 fluer med et smæk // Når børn hjælper børn
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger med "kål-bolle"