Om Luksus mørk chokolade – og det er sundt!

Få 15% rabat på lækker chokolade

IMG_1995Annonce
Køb lækkert mørkt chokolade med RABATKODE…

I går skrev jeg et indlæg omkring de lækreste mørke chokolader, som jeg har fået mine pølsefingre i (SE INDLÆG HER)

Jeg er så glad for at fortælle jer,  at Cakao.dk giver en RABAT til JER på 15% – så kan i også smage de lækre sager 🙂

RABATKODEN er: ByLouiseVorre
Den giver 15% rabat
Koden gælder alle jeres køb t.o.m. den 30/4 – så smut ind og shop HER og spar penge 🙂

Der er bestemt mange rigtige lækre chokolader på den shop, og selvom jeg har spist rigtig meget chokolade, så har jeg altså ikke smagt dem alle (endnu)
Jeg har fundet mig nogle favoritter, som jeg er blevet ret vild med…
Jeg kan bestemt anbefale den på det øverste billede – en lækkerhed fra Benedict, lavet af kakaobønner fra Ghana. Den er mørk og kraftig i smagen, men på samme tid har den en meget blød og flødeagtig smag og konsistens – MUMS siger jeg bare!
Jeg valgte den med et kakaoindhold på 85%, som også er den kraftigste, men den fås også med mindre %. Den findes også i flere variationer bl.a. med mandler og en med blåbær – og jeg skal da lige hilse at sige, at de også er gode 🙂
> find min favorit HER

IMG_2031Denne mørke bandit fra Valrhona faldt også ret godt i min smag – den har en meget kraftig og lidt bitter smag – som naturligvis bliver forstærket af den høje kakaoindhold på 85% – men også denne finden med meget mindre kakaoindhold-
> find den HER

Smag på sagerne og find jeres favorit 🙂
HUSK at rabatkoden kun gælder t.o.m. den 30/4

HUSK OGSÅ: at du kan vinde et gavekort på 400,- til køb på Cakao.dk
Du deltager på min Instagram @ByLouiseVorre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Luksus mørk chokolade – og det er sundt!