Legetøj i stuen…

SUITS

Suits_bylouisevorreAnnonce
Gi´mig mer´

Hvis i ikke er kommet i gang med SUITS serien, så er det altså en fejl efter min mening…
Den er altså super god, og kan bestemt ses af både mænd og kvinder – unge som gamle.
Aften efter aften er jeg blevet draget ind i en helt anden verden præget at taktik, løgn lækre mænd og smukke kvinder – men nu er det slut, i hvert fald for en tid – og jeg kan næsten ikke holde det ud, selvom jeg IKKE vil kalde mig selv en serie-haj, jeg er i hvert fald den mindste i vores hus-akvarium.
Vi har lige afsluttet sæson 4 som kom i fredags, så ja, det har været nogle lange aftener på det sidste – KOM NU MED nr. 5!! Så vidst jeg ved, kører 5. sæson lige pt i USA.

På NETFLIX ligger der 4 sæsoner af serien, og jeg vil virkelig give mig i kast med dem hvis jeg ikke havde set dem.
Jeg anbefaler helt klart denne serie!!!

OM SUITS:
SUITS handler om det hektiske, konkurrenceprægede liv i et stort, moderne advokatfirma på Manhattan. Man følger Mike Ross, spillet fantastisk af Abigail Spencer. En ung mand fra New York, der er knusende dygtig og et sandt naturtalent, begavet med en klæbehjerne af den anden verden. Under et forsøg på at stikke af fra politiet ender han pludselig ved en jobsamtale hos det store advokatfirma Pearson Hardman, hvor man ellers kun hyrer unge advokater fra Harvard Law School. Her møder han superadvokaten, Harvey Spector, spillet af Gabriel Macht. En ny og spændende verden åbnes, og det er ikke en dans på roser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legetøj i stuen…