Praktisk opbevaring

DIY – Perlearmbånd

Armbaand_DIYSimpelt og enkelt – flot!
De kære søstre Anna og Clara, også bedre kendt som Søstrene Grene, er og bliver nogle gode købmænd og ikke mindst også nogle kreative sjæle.
på deres hjemmeside, har de et ”DIY-hjørne”, som er spækket med den ene gode idé efter den anden, naturligvis alle med materiale man for få midler kan anskaffe sig i deres butikker.

Jeg har før henvist til nogle af deres DIY´s – det er bestemt ikke fordi jeg får betaling for det, men simpelthen fordi, at jeg ganske enkelt er vild med deres kreative ideer. Jeg har fået lov til at vise nogle af dem her på bloggen – så det gør jeg altså indimellem, for der er så mange gode, og det bedste er, at man ikke behøver at være den største ”krea-haj” eller have pungen fyldt med guld for at være med.

Se f.eks. denne film med et simpelt og enkelt armbånd på elastiksnor. Det er meget enkelt og elegant på sammen tid – og så er de der små perler på snor jo gåen hen og blevet ret moderen, så hvorfor ikke lave dem selv…

SE FILM HER:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk opbevaring