Husmoderråd

Spinat chips, eller…

FullSizeRender(2) CRISPY spinat – lækkert!
I går aftes eksperimenterede jeg lidt med spinaten. Jeg bruger ofte de grønne og utrolig sunde blade i min morgen smoothie eller svitset sammen med grøntsagerne på panden.
Men i går kom de altså i ovnen – målet var de såkaldte “spinat-chips”. Chips vil jeg ikke ligefrem kalde dem, men “crispy spinat” er vidst en bedre betegnelse – og de var altså ret lækre.
De små sprøde og let saltede blade var godt sprøde og hos os fungerede de som “topping” ovenpå salaten og de let svitsede broccoli. Det gav et lille pift og jeg synes egentlig selv,, at det var en succes, og bestemt ikke sidste gang jeg laver dem.

Sådan laver du dem:
♦ Skyld den friske spinat – og tør godt i et viskestykke (rent, bevares 🙂 )
♦ Vend dem i lidt olivenolie på bræddepanden – fordel med fingre, så alle blade får olie.
♦ Krydder med salt eller et andet krydderi
♦ Bag i ovn ved 175 grader i CA. 10-15 min, til spinaten er sprød. (hold øje)
TIP: Rør i dem undervejs det giver et mere “jævnt” resultat
FullSizeRender(1)

SE TIDLIGERE INDLÆG
Husmoderråd // Lækker gås med stram mås // DIY-værtindegave

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husmoderråd