Den grønne sundhed

Nem og sund aftensmad
Jeg har vist jer denne broccolisuppe før, men den fortjener at blive vist igen, i sær når det danske vejr skærer tænder som i dag!
Suppen er super nem at lave, og jeg synes den er lækker cremet og mætter rigtig godt – og så er den jo ret sund og indeholder masser af vitaminer.
Selv sønnen min på 6 år spiser den med velbehag, også selvom han ellers ikke kan lide broccoli 🙂
Det skal du bruge:
1 x Broccoli
2 x små løg
2 x Pastinak
1 x bouillonterning
salt, vand og evt. madfløde (fløde kan erstattes af mælk eller vandet fra de kogte broccoli)
Sådan gør du:
Vask grønstagerne, skær dem i stykker og kog dem i ca. 15 min med salt og bouillonterning.
Derefter blendes det med væsken (fløde, mælk eller vand) – Anvend stavblender eller smoothies blender
Brug lidt væske af gangen til du får den tykkelse du ønsker (jeg kan godt lige den ret tyk)
Varm det op i gryden – på med noget fyld og velbekom…
Fyld:
Kan være alt slags kød, fisk eller grøntsager.
Jeg bruger ofte Filet bacon i tern fra Rema 1000, laksestykker eller kylling, som på billedet.
Se tidligere indlæg:
Lækker banankage // Min duft, på bud // Sunde æg-wraps
I thank you humbly for shinrag your wisdom JJWY