I MORGEN STARTER PAKKEREGNEN

Sund december – sæt i gang…

FullSizeRender
– Om at tage sig sammen, igen.

På kontoudtoget står der hver måned ”Loop fitness”, hvilket også er det eneste sted man oplever min aktivitet i den forbindelse.
Det er virkelig skidt, og sådan har det stort set være siden sommerferien. Jeg er simpelthen så dårlig til at tage mig sammen til at komme op i det center. Der opstår sjovt nok 1000 andre, og meget vigtigere, opgaver hver aften, så jeg kommer aldrig afsted.
MEN NU siger jeg jer (igen) at der skal andre boller på suppen!
De indkøbte ”støtbrysterne” træningsbukser, som nu har ligget pænt foldet sammen inde i skabet i nogle måneder, skal i brug – NU!

Jeg vil prøve, om det rent faktisk kan lade sig gøre for mig, at komme igennem december uden at tage på MEN stadig spise de lækre sager.

Jeg havde en god træningsperiode på et tidspunkt, hvor jeg var der 2 gange om ugen – det er altså stort for mig. Den gode cirkel skal bygges igen og denne gang har jeg været et smut forbi Bodyman og forsynet mig med diverse proteinpulver og bar – No Turning Back!
Det er nærmet selvmord at jeg ikke får trænet, i det mindste bare lidt. Udover udsynsmæssigt, så har både min tarmsygdom og gigtbefængte ryg MEGET godt af motion, så det er total tåbeligt, at jeg ikke møder op i det center – og ja, betaler uden at komme!

SUND december – eller hvad man nu kan kalde det når man smovser marcipan, pebernøder og brunsovs (ikke sammen, bevares) træder i kræft hos mig fra tirsdag d. 1/12, BUM! Det betyder, at jeg SKAL lette måsen op i det center mindst 1 gang om ugen OG skal genindføre 5:2 ”faste-kuren”.
TIL GENGÆLD må jeg spise de lækre julesager der serveres i december – altså i det omfang min mave kan være med.

Nu er det sagt højt, på den måde føler jeg, at det bliver lidt mere bindende.
Jeg har faktisk lige tilmeldt mig en aktiv julekalender på Facebbok, hvor man hver dag i december “åbner en låge” med en træningsøvelse man kan lave hjemme i stuen. Genialt fundet på – i kan også deltage HER

Billede - DK

Se tidligere indlæg:
Pakkekalender til MÆND // Duft på tilbud // Sund og hurtig suppe

Følg med på:
Facebook / Instagram / Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MORGEN STARTER PAKKEREGNEN