#Instagram - spam...

Lørdags Outfit & WC-selfie

IMG_0098
60 års fødselsdag – disco og karrysuppe…

Lørdag aften stod den på min mosters 60 års fødselsdag – en større fest med godt 60 gæster.
Jeg havde forventet mig nogle hyggelige timer i selskab med min familie og glædet mig til gensyn med min kære lillebror og hans kæreste, som var kommet til det mørke Jylland fra Københavnstrup… Jeg havde bestemt ikke forventet, at det ville ende med en tur på disco med både min mor, onkel, fætter, fætters kæreste, lillebror, lillebrors kæreste og kæresten min – men det gjorde det, så det blev til 11 timers sjov med alt for meget GOD vin og drinks 🙂

Dejligt med noget familie sjov – og sjovt var der bestemt også nogen der synes det var, da en halvberuset udgave af mig henrykt udbryder “JEG ELSKER BARE KARRY” præcis som musikken vælger at stoppe og mit hovedet nærmest var begravet i den dybe tallerken med karrysuppen, som blev serveret til natmad 🙂
Ja, til grin kan man altid blive, men jeg elsker virkelig karry!

Her kan i se mit outfit
IMG_0060IMG_0067IMG_0098♦ Skjorte: Y.A.S – HER
♦ Nederdel: Y.A.S (Gammel sag)
♦ Clutch: ByStroom – HER
♦ Sko: By Malene Birger (Gammel sag)
♦ Ur: Daniel Wellington
♦ Ring: H&M (gammel sag)

_____________________________________________________________

Se tidligere indlæg:
Adventskalender til MÆND // 10 ting om mig // Sjov snack til madpakken // Vinterjakker

 FØLG MED PÅ:
Facebook / Instagram / Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Instagram - spam...