GLÆD jer: Der er adventspakker på vej

Jeg tester kaninen

Kanin-der-sa-gerne-ville-sove“Moaar, jeg kan ikke sove”
-Sådan lyder det efterhånden hver aften fra Matti´s værelse.
Han har den sidste månedstid pludselig ikke kunne falde i søvn, hvilket ellers ikke har været et problem de sidste 3 år.
Drengen er tydeligvis meget træt, nærmest overtræt, men uanset hvornår vi putter ham, kan han ikke falde i søvn… Han ligger pænt i sengen og vender og drejer sig, nogle gange op til 2 timer. Det er ret synd, for der er ingen tvivl om, at han faktisk gerne vil sove, og om morgenen er han jo forstålig nok ret træt .

Om det bare er en “ond cirkel” han er kommet ind i, hvor han på forhånd siger til sig selv, at han ikke kan sove, eller om det er skolestarten med alle de nye indtryk der nu spiller ind ved jeg ikke, men jeg vil såå gerne hjælpe ham til at sove.
DERFOR har jeg nu bestilt denne bog, som eftersigne skulle være genial til at få børn til at sove – om det virker aner jeg ikke, men det vil jeg nu teste.

Jeg forventer at modtage bogen i dag eller i morgen – i hører min dom så snart vi har læst den.

♦ Jeg har købt bogen på LirumLarumLeg.dk  >>KØB HER<<


OM BOGEN

Kaninen der så gerne ville sove, er godnathistorien der får børn til at falde i søvn. Bogen er skrevet af forfatter, adfærdsforsker og coach Carl-Johan Forssén Ehrlin og omhandler en ny måde at få dit barn til at falde i søvn på. Dette er den verdenskendte børnebog om Kalle Kanin, der ikke kan sove, selvom han så gerne vil. Den anderledes godnathistorie bruger en helt ny måde at fortælle på, som hjælper dit barn til at slappe af, falde hurtigere i søvn og ikke mindst sove godt. Historien er skrevet med en særlig teknik, sådan at sproget i sig selv virker beroligende, ligesom ekstra betoning af ord og sætninger under oplæsningen er med til at forstærke virkningen. Det er let at gøre, og alt er forklaret i bogen. Bogen er udgivet i over tyve lande – ganske enkelt fordi den virker. I alt 29 sider. God fornøjelse…..og sov godt!

Affiliate link
____________________________________________________________

Se tidligere indlæg:
Sunde pandekager // Adventskalender til MÆND // Sund og nem suppe

Følg med på:
Facebook / Instagram / Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆD jer: Der er adventspakker på vej