Adventsgave til HAM - De 10 bud fra mig

Fantastisk morgenvækning

IMG_0035“Drengen” fik sit legetøj – til min store fornøjelse 🙂 
I morges fik jeg serveret den lækreste kop Cappuccino – friskbrygget med friskkværnede bønner og serveret af kæresten min – som dog så knap så frisk ud 🙂 men som med stolthed og glæde kunne servere mig denne lækkerhed for mig kl. 07 om morgenen… Hvad mere kan man næsten ønske sig på det tidspunkt af dagen?

Nicolaj har længe, MEGET LÆNGE – alt for længe hvis du spørger mig, undersøgt markedet for diverse kaffemaskiner. Der findes jo et hav af modeller, måder de opvarmer på, måder de kværner på, måder de blander kaffe, vand og mælk på og meget mere, ting som jeg slet ikke interesserer mig for – JEG VIL BARE DRIKKE DET.
Der var flere mærker i spil, og favoritten var vidst Miele, men den var både lidt dyrere og fyldte noget mere end denne her fra Delonghi som valget faldt på.
Mor her er rigtig godt tilfreds 🙂
kaffe
Den blev sat op i går aftes, og der gik ikke mange minutter inden det emmede af café stemning i hele hytten. Nøjj det dufter herligt når de friske bønner kværnes.

Nå, men det er jo ikke et reklame indslag jeg er ved at lave, men vil bare fortælle jer om den, for den er VIRKELIG GOD.
Så hvis i står med samme tanker og ønsker om en maskine, men heller ikke kan vælge (som Nicolaj) så kan jeg godt give denne lille bandit af en kaffemaskine mine bedste anbefalinger, uden egentlig at have noget at sammenligne med.

Den kan både lave Cappuccino, espresso, latte, almindelig kaffe, varmt vand til the og varm mælk f.eks. til varmkakao – som bettemanden til stor glæde fik serveret i morges.

Skål og god weekend folkens
Fredags kram herfra 🙂
____________________________________________________________

SE TIDLIGERE INDLÆG:
Pakkekalender til børn / 10 ting om mig / Sund suppe på 30 min. / Adventsgave til MÆND

FØLG MED PÅ
Facebook / Instagram / Bloglovin

2 kommentarer

 • Anne

  Hej!
  har præcis en læste der også ønsker som en lækker biksen af en kaffe maskine.
  men hvad model nummer er det? Og må jeg være så fræk at spørge om prisen? Samt om den er rengøringsvenlig?
  tak for info denne fredag! Kram fra Nordjylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hej Anne,
   Vores model hedder Esam 4500 S og jeg synes den er meget rengørringsvenlig, det var nemlig et af kærestens krav. Mener prisen ligger mellem 6-8000 men vi fik vores på bud.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgave til HAM - De 10 bud fra mig