VIND Bisgaard støvler m/ foer

Lækre lamper – under 500 kr

lampeguide
Lamper som dekoration
Efteråret er over os, og vi befinder os i en mørk tid, som jo bare bliver mørkere de kommende måneder. Årstiden og mørket kan vi ikke gøre så meget ved, så hvis du hører til dem, som godt kan blive en smule ”depri” over mørket, så er mit råd at fylde hjemmet med en masse af hyggeligt lys, både i form af lysestager med bestemt også flere lamper.

Lamper er ikke kun en funktionel genstand, som på praktisk vis, skal bringe lys præcis der hvor vi har brug for det. Nej, lamper er så meget mere end det – de skal nemlig ses på lige fod med billeder, potter og planter, som en genstang som skaber hygge og bidrager positivt til indretningen.

Hvis du i dit hjem kun har lamper af praktiske årsager, og savner du lidt personlighed, hygge eller bare mere lys i den mørke tid, så prøv at erstatte en pyntegenstand med en lille bord lampe eller hæg en lille loft pandel i hjørnet eller over en skænk.  Du bliver overrasket over, hvor stor forandring sådan en lille ændring gør. Jeg er ret sikker på, at du bliver positiv over resultatet.

Det behøver ikke være dyrt for at se godt ud.
På ovestående billede har jeg fundet nogle lamper som jeg personlig er ret vilde med – og det bedste er næsten, at INGEN af lamperne koster over 500,-
Så du behøver altså ikke optage dyre lån for at lave store forandringer i hjemmet.

1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER / 6: HER / 7: HER / 8: HER

Nogle affiliate links:
_____________________________________________________________

FØLGE MED PÅ
Facebook / Instagram / Bloglovin

SE TIDLIGERE INDLÆG
Hygge i den mørke tid / Lækker suppe / DIY-Filtsky / Efterårs- og vinterjakker
______________________________________________________________

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND Bisgaard støvler m/ foer