Det lavede jeg i går aftes
Philadelphia ost/is-kage
Kæresten min har fødselsdag i dag, alder snakker vi ikke om (men han er godt 4 år ældre end mig 🙂 ) Undskynd Nicolaj, men jeg kunne ikke lade være…
Til fødselsdagen som holdes i morgen, har jeg lavet den lækreste Philadelphia ost/is-lagkage med Digistive kiksebund og top. Den smager som en vildt cremet vanilje is, bare med meget mere smag og 1000 gange så lækker.
Jeg fik opskriften af Nicolajs søster til min egen fødselsdag, hvor den også hittede blandt tøserne.
Den er nem at lave og jeg garantere jer for, at den er lækker.
Her får i lige Opskriften:
Portionen passer til et tærtefad
Skål 1:
150 g. Philadelphia ost
3 æggeblommer
2 dl sukker
Skål 2:
3 æggehvider piskes sammen med
1 tsk. Vaniljesukker
Skål 3:
3 dl. piskefløde piskes
Hver skål laves hver for sig og røres forsigtigt sammen bagefter. 12 knuste Digestive kiks – halvdelen lægges i bunden af fadet, resten på toppen.
50-100 g revet chokolade drysses på toppen med kiks – er man en rigtig chokoladegris kan det også kommes i ”IS” blandingen 🙂
Isen skal i fryseren mindst 10 timer, ud en halv time før den skal spises (afhængig af temperaturen selvfølgelig)
Pyntes med frisk frugt/bær afhængig af sæson (jordbær, kiwi, mango, blåbær…)
Sådan så den ud da jeg serverede den til tøsefødselsdag i januar. I morgen bliver den pyntet med kiwi og hindbær.
Ingen kommentarer endnu