GIVE AWAY - grafisk plakater

Regndans – nu rabler det for os!

IMG_8966Beklager folkens, men hvis det snart drypper på dit hoved, så kan du rolig skylde skylden på os!  Vi danser nemlig REGNDANS…

Som jeg tidligere har nævnt, så er jeg ret pjattet med efterår, så en regndans er da slet ikke overraskende fra min side.
Ordets betydning: Regndans = rituel dans der opføres for at få en guddom til at fremkalde regnvejr!

– og regnvej er præcis hvad sønnen min og jeg gerne vil have lige nu…
Vi har nemlig fået nyt regntøj, fra Helly Hansen, som vi meget gerne vil bruge. Den kvikke læser vil hurtig spotte, at vi er ens – jep, den er god nok, vi har fået mor/søn regntøj!
Det sker altså (af naturlige årsager selvfølgelig) meget sjældent, at vi har mor/søn-tøj, det er altid ”far/søn”, MEN NU er det slut – nu er bamse og kylling klar, vi mangler bare de røde gummistøvler 🙂
IMG_8963 Jeg er vild med den gule farve – det er total retro. Min jakke er en moderniseret udgave af den klassiske ”fiskerjakke”, designet er lækkert og smart, men stadig funktionelt, hvilket er ret vigtig, da jeg kommer til at bruge den mest til lej og sjov med Matti. Den er naturligvis både vind og vandtæt, og er så ubeskrivelig blød i kvaliteten, at man næsten har lyst til at sove i den. Der er stof foer indeni, hvilket gør den dejlig behagelig at have på, og så sveder kroppen helle rikke så meget. Jeg har et par lækre sorte regnbukser til – så efteråret kan bare komme an!

Matti´s jakke er samme fede retro gule farve, og en rigtig klassikker.
100% vind- og vandtæt, i quick-drying materiale, som gør det ekstra rart at have på. Han nævnte selv, at lynlåsen var rigtig god og nem at lyne, hvilket jo er ret vigtig når man går i skole, hvor der ikke lige står en pædagog og hjælper alle børn i tøjet. Jakken har indvendig justerbar elastik i kanten af jakken, hvilket er perfekt når man har en tynd dreng som  Matti. Han har også sorte regnbukser, i samme gode materiale. Så smut du bare ud i vandpytterne og ha en fest min kære dreng!
IMG_8955
Hvis naboerne kiggede ud og så os i haven, er jeg sikker på de tænker vi er tossede – måske har de ret – men vi havde det sjovt!

IMG_8968IMG_9026
Du kan se vores nye regntøj her
→ MOR: Jakke // Bukser
→ Matti: Jakke // Bukser

Indlægget er lavet i samarbejde med Helly Hansen
_____________________________________________________________________

SE TIDLIGERE INDLÆG:
VIND grafiske plakater // DIY armbånd // Lækker ost/is-lagkage

FØLG MED PÅ:
Facebook // Instagram // Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY - grafisk plakater