Pizza-Horn… De nemme!

I går aftes blev der hurtig lavet et par små snack måltider til madpakken.
Korrekt, det er en færdig dej, og den burde have været lavet fra bunden med grahamsmel og kerner, så den havde et fiberindhold der var til at få øje på – men sådan blev det altså ikke denne gang. Hvis bare madkassen også indeholder andet fiber- og vitaminrigt føde, så er jeg sikker på, at det nok skal gå.
Da jeg tømte sønnens madkasse i går, kunne ligesom fornemme, at der skulle noget andet til i dag, for at opretholde nyhedsinteressen. Derfor blev disse PIZZA-HORN hurtig bagt i går aftes.
Jeg har aldrig lavet dem før, så jeg er spændt på om de er et hit – det finder jeg jo nok ud af når jeg tømmer madkassen i aften 🙂
SÅDAN GØR DU:
Dej:
Lav en god dej selv med grahamsmel og måske kerne, eller køb en færdig lavet og udrullet dej som jeg gjorde.
Indhold:
Tost ost, hamburgerryg/skunke og en stribe ketchup.
Fold spidserne ind og rul dem som “pølsehorn”
Pensel med æg. (kan krydser på toppen med f.eks. oregano)
i ovn: 180 g – ca. 15 min (til de er gyldne)
Velbekomme
____________________________________________________________
SE TIDLIGERE INDLÆG:
Vind Grafiske plakater // Små Banan pandekager // Lækre æggewrap // Ny kollektion
FØLG MED PÅ:
Facebook // Instagram // Bloglovin
_____________________________________________________________
Ingen kommentarer endnu