Sommer >>GIVE AWAY<<

Solcreme – Hvordan er det nu lige…?

Solcreme_bylouisevorreMed risiko for at komme til at lyde som en gammel sur kone, så er et altså vigtig med solcreme!
– også de der ikke bliver skoldet…

Kræftens bekæmpelse anbefaler, at man i Danmark bruger svanemærket solcreme med faktor (SPF) 15 på de dele af kroppen, der ikke er dækket af tøj.

Den bedste beskyttelse mod solens uv-stråling er skygge og tøj – derfor vil jeg råde jer til at købe UV badetøj til jeres børn, som de kan have på on/of så de skånes for solens stråler for lang tid
(SE TIDLIGERE INDLÆG HER)

Hvor ofte skal du smøre dig – og hvor meget?
♦Når du har smurt dig med solcreme, holder den sin virkning i nogle timer. Du skal altid smøre dig ind i solcreme igen, hvis du har badet, svedt meget eller har tørret dig med et håndklæde.

♦For at solcremen beskytter din hud optimalt, skal du smøre dig med 20 gram solcreme pr. m2 hud. En god tommelfingerregel er 1 krop = 1 håndfuld.

♦Husk at smøre solcremen på ca. 20 min. før I går ud i solen.

♦Når uv-indekset kommer over 7, (det sker ikke i Danmark) er det en god idé at gå op i faktortal og f.eks. vælge vandfast solcreme med faktor 30.

Når du køber solcreme, er det vigtigt, at den:
♦Har faktor 15 eller mere
♦Gerne er vandfast
♦Beskytter mod både uva- og uvb-stråling
♦Ikke indeholder stoffet 4 -MBC (4-methylbenzylidenecamphor). Stoffet er taget ud af solcremer solgt i Danmark, men forekommer i cremer købt i udlandet

Pas på jer selv og hinanden derude <3

Kilde: Kræftens Bekæmpelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer >>GIVE AWAY<<