Styr på kufferten? Se min pakkeliste

SLUT med rod i tasken

in-bag-rod Genialt – er ikke ordet!
Jeg har fundet lige præcis DET jeg manglede – uden jeg vidste det fandtes… Et GENIALT produkt, som jeg med garanti IKKE kan undvære igen.

“IN-BAG” er navnet på denne lille, simple men uundværlige bandit… Hvis man som mig altid har en stor taske med, som altid er FYLDT med det mest nødvendige som: Skosåler, hængelås, neglelak, tandpasta, lipgloss, nøgler, vand, solbriller o.s.v – så vil i vide, at det til tider er UMULIGT at finde det man leder efter… ALT ligger i en stor pærevælling, og for et rodehoved som mig, er det umuligt at få orden og overblik i sådan en taske !
Her er min taske i dag 🙂
FullSizeRenderDE DAGE ER SLUT!
Denne IN-BAG er så simpel som ordet indikerer, en taske man sækker i sin taske! Den har en praktiske ruminddeling så ALLE ting har sin plads, og ikke bare ligger og roder rundt – så kan man altid finde det man leder efter!!! MEN det er ikke kun orden i tasken den lille sag kan hjælpe med, for når man benytter en IN-BAG er det nemt at skifte taske, man tager blot IN-Bag fra den ene taske til den anden SIMPELT OG ENKELT…
inbag-skift-taskeJeg har en tendens til altid at bruge den samme taske, simpelthen fordi jeg ikke gider flytte rundt med alt det ligegyldige og alligevel uundværlige indhold fra den ene taske til den anden. Men med en IN-BAG er det super nemt, lige at tage den op og sætte i en anden taske, kuffert eller andet – og man er sikker på, at få alt med, smart!

Jeg tænker faktisk, at den også vil være helt perfekt til Matti´s lille håndbagage kuffert, så er der styr på alle de små biler, farveblyanter og slikkepinde, som er blevet fast inventar til vores flyveture 🙂

Nøjj jeg glæder mig til at modtage min IN-BAG, jeg er sikker på at den kan indfri alle mine forventninger.

Jeg skal nok teste den af, og komme med feedback til jer 🙂

unisex-taske

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styr på kufferten? Se min pakkeliste