Sommer outfit

Gæsteblogger med “Tropisk skyr is”

11313377_731735943603543_188035317_n
Kære Louises følgere
Jeg har fået æren af at være gæsteblogger på Louises blog, mens hun bare dangderer den på en palmeø i syden varme sol (læs, jeg er død misundelige) Hun fortjener det, det ved jeg – så ønsker hende en brand go ferie med hendes kæreste og skønne Matti.

Og så må jeg hvis hellere lige præsenterer mig selv, for god ordens skyld 🙂
Mit navn er Sara Rosborg Lagoni, jeg er 28 år og fra Viborg. Mor til Karla (2012) og gift med Nicolaj.  Jeg er blogger på www.snusfidus.dk, hvor jeg skriver om alt fra sund mad og bagværk, til haveliv, livet som mor, gode fiduser, personlige anbefalinger og små hyggelige hverdagsglimt.

Jeg har en stor passion for at opfinde sunde dessert opskrifter, da min mund besidder en tandrække af søde bisser. Dette i kombination med en hjerne, der udmærket ved, at sukker børn indtages i meget små mængder, tvinger mig til at bruge min sunde kreativitet i køkkenet.

E08F0862Derfor vil jeg i dette indlæg, dele en af mine nye yndlings opskrifter, som jeg selv har opfundet, nemlig sunde ispinde uden sukker, jeg kalder dem tropiske skyr is. De mager af sol og sommer, er nemme at lave og så kan de spises med god samvittighed,  af både store og små.

Opskrift på sunde ispinde uden sukker “Tropisk skyr is”
(Du får ca. 10 sunde ispinde)

♦ 1 dl Kokosmælk light (evt Blue dragon, smager bare bedst)

♦ 1,5 æggehvide (1 bæger pasteuriserede )

♦ 4  spsk Skyr

♦ 1 spsk Bodylab melis eller Sukrin Melis

♦ 4 spsk Usødet Æble/ Mango mos ( vi bruge Urtekrams, fås i de fleste COOP butikker eller her, alternativt denne her  fra nette,  eller lav mosen selv)

♦ 1 dl små stykker af frisk Mango, Ananas eller fersken (alternativ fra dåse i egen juice)

♦ 1 tsk Vaniljepulver (OBS! ikke vaniljesukker)

♦ Skal af 1 Økologisk lime (gem lidt til drys)

♦ 75 % Mørk sukkerfri chokolade ( Evt. fra ISIS)

Evt. lidt Kokos eller frysetørrede hindbær til drys

Sådan gør du:
Kom alle ingredienser i en skål undtagen æggehviden og frugtstykkerne og pisk det så der ikke er klumper. Pisk æggehviden stiv i en skål for sig. Vend æggehviderne i skyr-massen, sammen med frugtstykkerne – forsigtigt, så det forbliver luftigt. Smag til om den er sød nok, ellers tilsæt mere melis.

Hæld på små isforme, drys limeskal over og frys i mininum 2 timer.

Dyb eventuelt i smeltet sukkerfri chokolade og drys med kokos eller frysetørrede bær, eller spis dem som de er. VELBEKOMME!
IMG_7214

Et lille tip – is massen kan også fryses i en skål og i fryseren. Rør i det hver time, hvis ikke du har en ismaskine og efter 2-3 timer har du den lækreste tropiske skyr sorbet – MUMS!
Indtil det gode sommervejr kommer igen, trøstespiser jeg en masse sunde tropiske skyr ispinde og ønsker jeg alle en god sommer…

PPS. Kig endelig forbi min blog på www.snusfidus.dk en dag, det kunne være lidt hyggeligt 🙂

Smil & solskin
Sara Lagoni

E08F0948

 

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer outfit