Små nemme pizza´er

Latino eller leverpostej

IMG_6713Okay, så må jeg jo være en leverpostej!
Det er ikke den store overraskelse for nogen, at jeg ikke er latino-girl, men at jeg er den nordisk pige type med lys hud og leverpostej farvet hår, så smukt som det nu kan lyde 🙂

Anyway, min type har oftet heller ikke det mørkeste og kraftigst hår, hvilket til tider kan være en STOR fordel. Jeg har ikke det store problem med hårvækst på arme og ben, og koneoverskæg bliver der vidst heller aldrig skyggen af hos mig – dermed IKKE sagt, at de lækre latino piger har det!
Til gengæld har jeg heller ikke de kraftigste vipper eller bryn, og lige præcis DER vil jeg jo gerne have en god hårdvækst.

Jeg har overvejet om jeg skal få lavet øjenvippe exstension og 3D tattoo (hårstrå tattoo) af øjenbryn. Tænk lige hvis man kunne vågne op med dådyr vipper og perfekt formet bryn og bare tulle ned til poolen (på ferien) og tage en morgen dukkert UDEN at ligne et monster med sorte streger under øjnene bageefter… Nøjj det er altså ikke en dårlig tanke.

Jeg er dog en lille kylling når det kommer til sådan noget, ikke fordi jeg ikke tør, men jeg tænker straks, HVAD NU HVIS … tænk hvis det bliver grimt, tænk hvis mine egne vipper falder af eller hvis mine bryn bliver alt for tydelige!!

Jeg har også lige læst om LASHFOOD, som er tilbage i Danmark (De har så åbenbart været væk) De er kommet med en ny og forbedret udgave, og det siges, at man kan få længere vipper og smukkere bryn ved at bruge det. Det tiltaler mig nu også ret meget at man bare kan smøre sådan en olie på, og så skulle det virke… Klik her og se mere om LASHFOOD
Nu er det så, at jeg igen skal træffe total ligegyldige beslutninger, og det er er jo det jeg ikke er så god til.

PSST: Netop nu kører Beautyakademiet en konkurrence om LASHFOODs produkter på FacebookSE HER
Kører til d. 5. juni

billede

SE OGSÅ:
GRATIS juni kalender til dig // Squash Pasta // Styrk dine negle // Mit hjem

FØLG MIG PÅ:
facebook_bylouisevorre

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små nemme pizza´er