Lørdag morgen

Gratis underholdning UDEN sukkerpolitik!

IMG_6589
Vejret viste så bestemt ikke fra sin gode side i Viborg i lørdags. Hvad sker der lige for, at vi kun får en enkel dag med sommer, som så bliver efterfulgt af flere dage med blæst og regn…
Nå men Matti og jeg var alene hjemme om eftermiddagen og aftenen, så vi hyggede og lukkede øjnene for rengøring og tøjvask (altså vi kan også godt hygge os når far er hjemme, men i lørdags var det altså bare mor/søn hygge)

Jeg havde tænkt at vi skulle på picnic med madpakker og legepladsleg – men det er bare ikke helt det samme når det regner.
Hvad gør man så… Jo, man tager i det lokaleplantecenter og kigger på fisk! Drengen ønsker sig nemlig et lille akvarie eller en bowle med fisk i fødselsdagsgave. Vi fik taget billeder af alt tænkeligt fiske tilbehør, ja vi tager billeder af hans ønsker, eller kan jeg virkelig ikke huske det. Han fik set på alle de fisk han virkelig godt kunne tænke sig, men som kræver et kæmpe akvarie, og det er jeg altså ikke helt med på. Begejstringen var desværre ikke jublende stor, da han så hvilke fisk der egnede sig bedst til en bowle!

Plantecentret ligger lige ved siden af Toys R Us, så projekt ”Fyld mors kamera med billeder” fortsatte naturligvis derover, og vi fik taget pænt mange billeder! – og jeg siger jer, det var jo næsten lige så underholdende for ham at være derinde, som en tur i legeland. Man kunne jo både bygge med LEGO, prøve en trampolin og køre på den fedeste bil/gokart ting og ja, så kan man købe slik derinde, så det gjorde vi selvfølgevig, vi skulle jo have noget til hjemturen på hele 5 km 🙂

For lige at gøre det endnu værre og mig til en endnu dårligere mor, så svingede vi altså omkring Burger King efter aftensmad, som vi tog med hjem i stuen, og NØD det for nedrullede gardiner med en god nyindkøbt tegnefilm i flimmerkassen.

DET var sørme en god lørdag – fyldt med smil, hygge, sukker og fedt!

Søndag startede ikke mindre usund, for sødeste kusine Victoria kom på besøg med disse formiddagskager 🙂 Gode? Jeps det var de!
IMG_6974

Derfor stod morgenmaden mandag også må FÅ kcal og minimum af sukker:
Skyr m/ Valilje pulver, blåbær og rusiner
IMG_6989

 

billede

SE OGSÅ:
Kampen mod solcreme // Kreativ borddækning // Undgå at blive syg når du griller // Lækker bababkage

FØLG MED PÅ:
Bloglovin
facebook_bylouisevorre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag morgen