DIY armbånd

Er det ikke okay?

Sammenklappelig-trækvogn-1-Familievogn
Kender i de sammenklappelige trækvogne?  – Jeg er fan!
Altså, jeg har god nok ikke selv en, men efter hvad jeg kan ”google” mig til, så er jeg altså ret begejstret.

Som mor til dreng der er alt for stor til at sidde i klapvogn  (han bliver snart 6 år) så ved jeg, at de kære små ben altså godt kan blive trætte efter en lang dag i forlystelsesparker, shoppe turer og vejen hjem fra stranden kan virke ulidelig i varmn og med rød næse…

Mens mor og far slæber køletasker og diverse oppakning, og det trætte barn for 10. gang fortæller at benene ikke kan gå længere – LIGE PRÆCIS DÉR kunne man i et øjeblik ønsker sig et fleksibel transportmiddel!
-OG lige præcis der er det, at jeg drømmer om en sammenklappelig trækvogn!
Det er vel ikke forbudt at sætte en stor dreng deri, eller hvad??

Det er jo ikke fordi han ikke kan og vil gå, tænker bare, at det da er meget smart efter en lang dag/tur – På én gang slipper man både for brok, trætte børneben og for selv at være et pakæsel! Det er da genialt!

Jeg har set at flere af dem har et påsættelig tag, som man f.eks. kan sætte på hvis man er ved stranden og barnet trænger til lidt skygge – de kan vidst holde til 70 kg, så det er ikke utænkeligt, at man ville kunne finde en rød/hvid plettet Louise søge skjul fra solen på en strand på Tenerife – altså hvis jeg havde en 🙂

Jeg overvejer virkelig at anskaffe mig sådan en til vores rejse til Tenerife og de mange éndags turer vi skal på hen over sommeren – men er i tvivl….

ER DET IKKE OKAY AT SÆTTE EN DRENG PÅ 6 ÅR DERI, bare engang imellem?

Nogen erfaringer???

1 kommentar

 • Hej hej.

  Faldt lige over dit indslag, som også er nogle år gammelt.
  Men jeg kan læse du har sådan en trækvogn.
  Og jeg vil gerne spørge om def kan sidde 2 mindre børn ved siden af hinanden, i enderne.?

  Jeg er privat dagplejer, og den vil være ideel og have med på ture.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY armbånd