50% PÅ ALT

Blog ANBEFALING

Anbefaling_bylouisevorre_1Ikke en “bare fordi” ANBEFALING
“The Rusty Home – En personlig boligblog

Jeg prøver lige noget nyt –  jeg ANBEFALER en anden blog…
Hmmm, det lyder måske umiddelbart som en knap så god idé, men gennemtænkt er det skam.

Her på bloggen vil jeg jo gerne give jer inspiration til hverdagen på alle mulige områder, men når man favner bredt, som jeg gør på bloggen, så kan man desværre ikke gå i dybden med alle emner.
MEN jeg “kender” en fantastiks boligblogger, som virkelig formåer at gå i dybden med boliginspiration. Hun er faktisk så god til det, at hendes blog “The Rusty Home” for nyligt blev kåret til Nr. 3 i Danmark – Hvor sejt er det lige! -Og hold nu fast, hendes blog er KUN ca. ½ år gammel. Hvis dét ikke er sejt gået og iværksætteri der vil noget, så må i kalde mig Mads!
Anbefaling_bylouisevorre_2
Pigen bag bloggen hedder Julie, hun er 25 år, og virker utrolig imødekommende og rar – og så er hun DYGTIG!
imageJeg har fulgt hende på Instagram længe før hun blev blogger – hendes IG er også værd at følge: @therustyhome

Jeg får bestemt ikke noget for at skrive disse ord om hende – jeg gør det, fordi jeg synes det vil være synd for jer, hvis i ikke “fandt” hende i “bloggerland”, og så fortjener hun bestemt at blive fremhævet!
Mine bedste anbefalinger, som kommer lige fra hjertet, er hermed givet videre 🙂

– MEN HUSK at smutte tilbage til mig når i har tjekket hende ud 😉

 

God dag derude…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% PÅ ALT